Să le plângem un pic de milă…

Scandalul izbucnit pe marginea averii unor parlamentari, care deşi au locuinţe la Bucureşti iau bani de la buget pentru chirie&altele, îmi provoacă o scârbă fără margini – nu scandalul, ci faptele în sine!-, dar în acelaşi timp nu-mi găsesc destule batiste ca să le plâng de milă aleşilor noştri şi dinstinşilor lor colegi proveniţi din acest sat mare, care par săraci lipiţi pământului în comparaţie. Nu am avut vreme să buchisesc declaraţiile lor de avere, care oricum sunt aceleaşi de la începutul anului, dar din amintiri ştiu că cifrele din conturi şi averile lor nu au aşa multe zerouri, iar achiziţiile imobiliare nu sunt atât de ameţitoare. Mă gândesc că săracii noştri aleşi se simt jenaţi să meargă în ţoale luate de la Steillman la reducere când colegii lor se îămbracă numai de la Versace. Cu veşnica excepţie a alesului numit ministru, care chiar şi-ar putea vinde unul din magazinele centrale ori chiar unul de la periferie ca să nu-l mai ţinem pe banii noştri în capitală. Păi ce, eu am vrut să fie el ministru?! Să-şi plătească chiria… 😀

PS. Dacă ştiţi altceva, vă rog să-mi spuneţi şi îmi retrag urgent lacrimile.

Anunțuri

Despre Satmareanca
Ziaristă

6 Responses to Să le plângem un pic de milă…

 1. kevin says:

  furie,asta am simtit urmarind de 2 seri emisiunea lu’morar!omul e tare!suntem cel mai bleg,fraier,idiot popor si meritam tot ceea ce mancam de 17ani incoace.rahat.

 2. Trasnea says:

  Iar ii dam cu Mioritza inainte si ne autovictimizam……Pai de ce suntem noi al mai bleg,fraier si idiot popor?Dar mai ales de ce meritam tot ce se intampla de 17 ani incoace?

  Asta-i gandire de militian…..”victima e de vina”!

  Trezirea popor roman,nu mai lasa ochii in pamant ca mimoza….Spune frate ce te doare,da cu imbecilii de pamant !Pune-i in genunchi si dale lor rahat,nu-l manca TU resemnat ca „putea sa fie si mai rau”!

  Javrele astea cu chriile ar trebui bagate la puscarie,pentru fals in declaratii,uz de fals si inselaciune….Nu cititi la un post anonim!

 3. CRINA DUNCA says:

  In Romania, organele, oricare or fi ele, nu au ochi, nici urechi, nici vointa si nici interes. Iar poporul doarme …

 4. Anonymous says:

  INTREBATI-L PE DOMNUL MINISTRU DE CE ARE CASA PE NUMELE MAMEI SI AL SOACREI… ARE VREO LEGATURA CU APARTAMENTUL ANL VINDUT, DAR PE CARE NU-L POATE INCA TRANSCRIE?

 5. CRINA DUNCA says:

  Mai multe detalii se poate?! Care casa si care apartament? Unde se afla… please…

 6. Anonymous says:

  casa de pe Bujorului, apartamentul din Piata Romana… Satu Mare, nu Bucuresti… un alt „truc” pe declaratie: imprumuturi catre rude

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: