Băieţii deştepţi e portocalii …

Sigur vă mai aduceţi aminte că băieţii deştepţi care făceau şi probabil că fac în continuare afaceri cu energie nu erau numai ăia pe care îi vroia El Jucătore ci şi unii din ograda lui democrată. Adică, Olteanul ce se dă în stambă prin Sătmar. Şi cine erau ceilalţi băieţi deştepţi? Păi cine dă energie prin Oaş? Aţi ghicit, omul din top 300. Şi ce mai e omul acesta în afară de faptul că are bani? E pocăit. Şi ce fac pocăiţii când sunt chemaţi de fraţii lor la o adunare? Vin cuminţi, stau în banca lor şi apoi pleacă. Chiar şi la un miting portocaliu. Ce contează dacă eşarfa e albă ori portocalie. Mă întreb de ce plângea Puie la mitingul PD, se temea că o să fie prins că şi-a umplut sala cu pocăiţi sau aşa e el plângăcios?

Reclame

Despre Satmareanca
Ziaristă

8 Responses to Băieţii deştepţi e portocalii …

 1. Darius F says:

  Iui, ce rea esti!!!

 2. CRINA DUNCA says:

  Nu sunt rea deloc darius, asa sunt eu 😀

 3. Anonymous says:

  Baietii astia destepti ( doar cu 8 clase,insa),nu sunt portocalii….Sunt incolori!!!Banu nu are miros ,nu are constiintza,nu are culoare…..Curios ca inainte de a fi portocalii (PD),baietii astia au fost rosii(PSD)……

  Off Topic!(doar pentru connaisseuri)
  Sa nu te iei de pocaiti……ai mare grija ca astia,deoarece isi angajeaza un „mare” avocat (initial chelner, ulterior revolutionar,ca sa sfarseasca totusi „lionez”),care in mod sigur va pierde procesul ( am uitat ca e si imbecil)…..Dar nici asa nu vei scapa!Ca are asta o secretara filozoafa care te picteaza la un ziar ( nu spui care),unde are mare trecere ( din lipsa de personal,cica).Tipa e tare ,chiar foarte tare,deoarece in ciuda bascaliei ordinare ce se face pe seama ei si a maestrului sau ( in multe cercuri) ridica caterinca la rang de „filosofie” si cretinismul la rang de justitzianism ……Pacat ca ziarul ala, ( tot nu spui care) ajunge hardau de spalat imbecilitati profesionale si pentru secretara ,dar mai ales pentru „maestru”.Mare pacat!!!!!!
  Am aflat ca urmatorul material publicat de duduia secretara o sa fie (fireste) tot despre decrepitul sau maestru si a sa tampenie profesionala.Se pare ca „distinsul” maestru a amanat un an de zile un dosar tot solicitand o expertiza,dar in urma cu o saptamana, o ultima zvacnire neuronala, l-a facut sa intzeleaga, ca nu acela era dosarul in care trebuia sa solicite exprtiza cu pricina …..ci altul ( cu totul altul).Altul…. care fireste il pierduse ( intre timp) deoarece…. incurcase partile!
  In mod sigur, argumentul care va sta la baza articolului, va fi acela ca desi tampit ,maestrul a aplicat in fapt art.1 din Regulamentul de functionare a justitiei romane….”In justitia din Romania,nimic nu se termina,totul se amana!” Sau nu?

  Sa nu zici ca sunt rau!POATE ca asa esti tu!Hahahaha!

  Anomima si semnata Trasnea ( probleme cu logarea,iarasi!!!!)

 4. CRINA DUNCA says:

  Nu spun ca esti rau, am observat de mult ca rautatea este o calitate nativa la tine …hahahahahaha

 5. Anonymous says:

  Chiar asa?Hahahaa….

  Trasnea.

 6. CRINA DUNCA says:

  Chiar asa

 7. dr. b says:

  La PSD Satu Mare nu sunt pocaiti? Sau cei cu tipografia in curte nu se pun?:))

 8. CRINA DUNCA says:

  Dar aia nu au fost la miting 🙂 E adevarat insa ca au fost chemati 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: