Cod roşu

În al 13-lea ceas, Consiliul Judeţean a convocat azi, pentru 28 noiembrie, consilierii judeţeni pentru a-şi da cu părerea despre ţară. Ţara noastră, a Sătmarului, of course. Punctul 1 spune aşa „proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier judeţean şi a mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare a domnului Ştefan Szabo”. Punctul 2: „proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean”. Punctul 3: „încetarea mandatului consilierului judeţean Alexandru Andraş”, numit inspector şef la Protecţia Consumatorului.
Toate normale, nu? Reamintesc că Szabo şi-a dat demisia în ziua de graţie de 22 octombrie, pe motive de deneaită, o boală care se vindecă numai la răcoare. Pe data de 22 noiembrie expiră interimatul vicepreşedintelui rămas la cârmă.
Dau o bere la alegere pentru cel care îmi spune ce lovitură se pregăteşte mâine şi cine trage sforile. Mai dau un amănunt: e de cod roşu…

Reclame

Despre Satmareanca
Ziaristă

3 Responses to Cod roşu

 1. Darius F says:

  M-ai facut atata de curios ca mai am un pic si imi cade glicemia. Mai da-ne totusi niste detalii subtile daca nu vrei sa ai un blogger pe constiinta.

 2. CRINA DUNCA says:

  Daca nu ti-ai dat seama nici dupa ce ai citit gura targului e grav 😀
  Sa traduc, daca nu s-a inteles. Szabo, ajutat din unele parti, a incercat sa revina asupra demisiei profitand de faptul ca CJ nu a constatat inca actul sau unilateral. S-au dus negocieri intense si s-au tras sfori mari.
  Berea ramane valabila daca imi spuneti macar in parte scenariul, cine a tras sforile si a pus la cale lovitura de palat, care spre fericirea bugetului judetului nu s-a mai intamplat 😀

 3. Darius F says:

  Spre jena mea nu citisem gura targului. Promit sa nu se ma intample.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: