Justiţia ariel

Super reformata justiţie română, aia oarbă şi legată la ochi, l-a spălat cu tot arielul şi pur-ul pâmântului pe ex-primarul zeciuială, cel supranumit primul peşte mijlociu al PNA încă în 2002. Horea Anderco a fost achitat azi, alături de restul companiei, pentru că faptele de corupţie de care era acuzat nu au putut fi dovedite. Adică, ăia de au instrumentat dosarul – care ajunseseră la câteva mii de file – au fost incompetenţi. Dar nu pot crede cu una cu două asta, pentru că au existat şi destule probe în dosare. Ex-primarul a avut avocat bun, un lider portocaliu din Alba, cunoscut ca aranjor şef la instanţe. Până una alta, ex-ul a rămas cu 3.270.000 euro pe care i-a încasat de la Carrefour, în urma vânzării unui teren de aproape 7 hectare, pe care l-a cumpărat pe numele soţiei sale cu doar 2.000 de euro când era primar. Plus câteva case şi alt mărunţiş. Albit de justiţie şi cu bani de campanie în buzunar, nu m-ar mira dacă l-aş vedea candidând la Primărie. I se poate reproşa orice, dar nu că nu are tupeu…

Reclame

Despre Satmareanca
Ziaristă

16 Responses to Justiţia ariel

 1. Anonymous says:

  Multzumesc din inima Justitziei Romane pentru clipele inaltzatoare pe care le pot trai ca cetatzean al acestei tzari! Multzumesc din inima tuturor organelor statului ,mai ales DNA-ului,PNA-ului si restul institutzilor de ancheta care nu pribidesc sa ne arate grija fatza de interesele legitime ale cetatzenilor ! Sunt fericit pana la frenezie ca traiesc intr-o adevarata si curata democratzie!

  Doresc pe aceasta cale sa aduc la cunostintza judecatorilor de la Tribunalul Satu Mare ( mai ales doamnei Gelu) ca fostul parnaist Anderco, nu e un cacanar de pietzar
  imputzit, precum Timciuc, ci ditamai ex-primaru puscariash.In consecintza sa nu cumva sa se uite la banii contribuabilor,atunci cand acestia ii vor fi oferitzi in dar compensator si reabilitator lui Parnaica!De asemeni trebuie sa le atrag atentzia celor de la biroul juridic al Primariei SM, ca nu cumva sa indrazneasca sa se prezinte la vreun termen de judecata in procesul de reabilitare a celui mai titrat bulangiu al Satamarului.

  De asemeni doresc sa multzumesc pe aceasta cale tuturor „oamenilor de onoare” care au trudit la aflarea adevarului si implinirea cu maxima probitate si competentza a actului de justitzie!

  Celor „presupus” prejudiciatzi de actele de coruptzie ale lui Parnaie,indiferent ca sunt simpli cetatzeni contribuabili sau intimatzi in procesele aflate pe rolul instantzelor le doresc……sanatate si un praz verde!

  Debordand de fericire….al dvs Trasnea!

 2. Ioan Usca says:

  Indignat! Josnică Justiţie!

  Apropo, tu ai trimis caltaboşii ăia?…

 3. Sătmăreanca says:

  @ Trasnea

  Impresionată de mulţumirile tale. Musai să le vadă oarecum şi justiţia oarbă. Poate ar trebui să le dăm un link ca să ia aminte… 🙂 Ce zici, candidează?

 4. Darius F says:

  Cu riscul de a ma repeta: Romania – Satu Mare.

 5. Sătmăreanca says:

  @ Vania

  Mă gândesc să protestez, dar mă tem că n-o să mă bage nimeni în seamă că e iar aglomeraţie pe DN 1Şi vin şi ăia cu americanii şi Putin…

  Care caltaboşi? Io sunt mic…

 6. Sătmăreanca says:

  @ Darius

  De data asta e Alba, dar tot aceiaşi mâncare de peşte …:)

 7. Anonymous says:

  @Satmareanca

  Habar nu am daca candideaza…..daca mai sunt 7 hectare intravilan cu 2000 de coco…..in mod sigur!Ca acu la banii pe care ii are nu merita sa te „sacrifici” pentru maruntzish!

  Ce mancare de peste bre?Asta-i conserva de peste si mai e si expirata!Ca cica acu pestele nu se mai impute de la cap….ci de la conserva!

  @Vania ,poftesti la caltabos monseur?

  Trasnea

 8. Anonymous says:

  @Satmareanca

  Eu as fi propus un alt titlu……”JUSTITZIA ALBA-lux”

  Trasnea

 9. Sătmăreanca says:

  Peştele e gata împuţit, oricum am lua-o… Noroc că caltaboşii (scuzaţi cacofonia) nu se strică aşa uşor 🙂

 10. Sătmăreanca says:

  @ Trasnea

  Beton! Totuşi, parcă whirlpool-ul spală mai bine în combinaţie cu Ariel, că tot ne place să ne englezim 🙂

 11. Anonymous says:

  @Satmareanca

  Bai,cum spala Alba-Lux cu sapun de casa nu spala nici un Wirpule dasta!

 12. Darius F says:

  De fapt raspunsul cel mai scurt la postarea ta ar fi: „Care justitie?”

 13. moshu49 says:

  Fatã mare si bãtrânã, curva asta „chioarã” urlã peste tot cã mediatizarea excesivã a cazurilor o intimideazã. Iaca, fleosc!
  Urmeazã, cred, Mazãre, se pregãteste …

 14. Sătmăreanca says:

  @ Moshu

  Cred că lista celor care se pregătesc e lungă. Putem licita la infinit 🙂

 15. Rebel says:

  asteptam Justitia Divina… alta speranta nu avem…
  mi-e sila de tzara asta…

 16. urbanreality says:

  Nu cred ca va candida 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: