Nu-s perfectă!

Că tot e luna femeilor (eu nu mă pot mulţumi cu o zi!), am citit o chestie mişto aici. Cică, în opinia britanicilor, femeia perfectă trebuie să fie blondă, să aibă ochi albaştri şi salariul considerabil mai mic decât al iubitului ori soţului ei. Noroc că trăiesc în România şi mai am şanse să mă cred perfectă măcar în unele privinţe, altfel nu aş avea altă soluţie decât ştreangul.
Să revin la ştirea care m-a amuzat de dimineaţă. Potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, publicat de telegraph.co.uk, la care au participat 66.000 de bărbaţi, actriţa Scarlett Johansson ar putea fi perfectă dacă nu ar câştiga atât de mulţi bani. Acelaşi sondaj a scos la iveală faptul că femeia ideală trebuie să cântărească 60 de kilograme, să fie independentă şi, din când în când, să poarte ochelari. Sondajul, realizat de site-ul de internet ukdating.com, a mai scos la iveală faptul că 54% dintre bărbaţi nu s-ar întâlni cu o femeie care câştigă mai mult de 25.000 de lire sterline pe an (32.000 de euro). Bărbaţii au situat „ochii albaştri” pe primul loc în topul atributelor obligatorii, urmat de „păr lung blond” şi „purtarea ocazională a ochelarilor”. Inteligenţa nu constituie o prioritate, dar femeia trebuie „să arate bine”, „să aibă o personalitate excentrică” şi „să fie optimistă”. În opinia britanicilor, este important ca ea să iubească animalele, să nu fumeze şi să bea alcool doar ocazional. Profesia ideală ar fi cea de soră medicală sau specialist PR.
De ştreang nu-mi arde, dar pot zâmbi…

Anunțuri

Despre Satmareanca
Ziaristă

7 Responses to Nu-s perfectă!

 1. Darius F says:

  Britanicii… Ce sa te astepti de la ei?

 2. kmi says:

  Vai, Doamne! Bine ca stiu ca, in principiu, TREBUIE sa existe si exceptii…se zice ca acestea, exceptiile, confirma regula :))

 3. Sătmăreanca says:

  @ KMI

  Şi eu cu asta mă consolez :)Altfel ştiu că sunt perfectă chiar dacă nu sunt blondă, nu am ochi albaştri şi celelalte … 🙂

 4. Darius F says:

  Da pe de alta parte, prefecta poti sa fii?

 5. Sătmăreanca says:

  @ Darius

  Nu îndeplinesc condiţia de a fi cheală, dar se rezolvă rapid că tot va rămâne postul vacant 🙂

 6. Anonymous says:

  da’ studiul omolog….. cu conditiile pt barbati unde estem? sau sunt ata de inalte asteptarile, incat le e rusine sa-l publice?

 7. Sătmăreanca says:

  La asta ma gandesc si eu, ca nici unul n-ar fi perfect 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: