No comment!

Anunțuri

Despre Satmareanca
Ziaristă

8 Responses to No comment!

 1. Anonymous says:

  Interesele sunt prea mari si banditii multi.s-a promis ca se face alta biblioteca. tariceanu nu s-a tinut de cuvant,sa-i fie rusine

 2. Rebel says:

  asigurati-va ca ajung articolele din presa de maine la taxiceanu sau in presa centrala… macar de mmm sa scapam…

 3. Sătmăreanca says:

  Problema este Federalcoop în primul rând. Prima dată a fost jaful şi apoi promisiunea celor doi. Eu aş face încă un protest în faţa Palatului de Justiţie, care şi-a adus substanţial aportul în îngroparea Bibliotecii. Prietenii şi fostul coleg de birou al preşedintelui Federalcoop ştiu de ce!
  Povestea cu promisiunile abia după contează în ordinea importanţei… Părerea mea.

 4. Rebel says:

  mmm e pe farash… poate nu i-ar strica un mic imbold daca tot e la marginea prapastiei…

 5. Anonymous says:

  Ce magarii se pot petrece in orasu’ asta……Fantastic!Bai o fi Giurgiu un escroc ,da nici cu gasca de consilieri judetzeni sau municipali nu mi-e rusine! Bai astia ce mama dracu au facut pana acum!Sa mai pun la socoteala si primarii si prefectzii si presurile CJ si gasca de puturosi numitzi functzionarime si organele abilitate!Niste loaze!Inca de pe vremea Bankcoop-ului Giurgiu s-a indestulat corespunzator…..i-a indestulat si pe altzii…..ca era de unde…..insa cand ai burta plina si matzu’ itzi lucreaza mai abitir,astfel tot nesatul ramai!
  Trasnea

 6. hnu says:

  problema asta a bibliotecii judetene e veche, din cite stiu eu. cladirea aia imbicsita era improprie pentru pastrarea cartilor (si cine-a ajuns macar o data in spatiul de arhivare a publicatiilor, de pilda, stie ca-i asa), dar macar exista un spatiu. ceea ce n-o sa inteleg in ruptul capului e de ce, de cind exista problema spatiului, nu s-a luat nici o masura. nu s-a gasit, de pilda in monstrul de beton din centrul nou (adica_casa de cultura a sindicatelor sau cum s-o fi numind acum) un spatiu care sa fie rezervat si amenajat corespunzator pentru biblioteca. s-a gasit loc pentru crishme, pentru discoteci, da’ pentru biblioteca nu. si asta, in conditiile in care, daca nu ma inseala memoria, directorii bibliotecii au fost oameni cu trecere la puliticienii locali. jale.

 7. Sătmăreanca says:

  @ HNU
  Ideea cu mutarea bibliotecii in Casa de Cultura a Sindicatelor am discutat-o cu mai multe persoane si chiar m-am interesat cum s-ar putea face. Problema e ca acea cladire a incaput pe mana sindicatelor, mai exact pe mana a doua-trei persoane, deorece sindicatele mari nu au niciun beneficiu de pe urma ei. Se pare ca acele persoane incaseaza chriile de la crasme, magazine si restul. Un simplu calcul arata ca este vorba de mii ori poate zeci de mii de euro. Curios, nicio autoritate nu a fost interesata sa se intereseze de problema cladirii. Cladirea chiar ar putea fi amenajata atat ca biblioteca cat si pentru Casa de Cultura GM Zamfirescu, de exemplu. Este spatiu berechet…

 8. hnu says:

  mda, ideea cu casa de cultura e logica, dar asta nu inseamna ca e si fezabila, cita vreme patrimoniul fost ‘de stat’ s-a fragmentat in asemenea masura incit cu greu mai poti discerne ce si cui apartine de drept. mai e un lucru pe care nu-l pricep. cine-s „sindicatele” astea? au americanii o vorba: „who died and put them in charge?”, cita vreme aia e o cladire facuta cu bani de la stat (adica bani publici, nicidecum strinsi din cotizatii!), pe care marinimosul stat comunist a botezat-o „a sindicatelor”? si cine ar putea obliga autoritatile judetene (adica CJ-ul, care patroneaza financiar biblioteca, si prefectura, care e reprezentanta guvernului in teritoriu, deci inclusiv a ministerului culturii) sa ia in sfirsit masuri? se dau bani publici pentru biserici, de parca de biserici ar duce tara asta lipsa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: