Clanu’ lu’ Maidanezu’

Bine-i cu summit! Mie una îmi mai descreţeşte fruntea. Ce ne făceam fără anarhiştii ăştia? Uite că avem şi noi „terorişti”. Altfel, ce-i drept, dar avem. Sunt primele victime colaterale.
Ediţia electronică a ziarului New York Times (voi citiţi integral în JN că e tradus 🙂 ) relatează cum angajaţii Secret Service trebuie să-l apere pe Bush în faţa unui pericol mai puţin obişnuit pe durata Summit-ului NATO de la Bucureşti, referindu-se la câinii comunitari. Ciudatu’, Lae, Bobby, Turbatu’ şi însuşi Maidanezu’ sunt clienţi cunoscuţi în zona Hotelului Marriott, acolo unde şi-a stabilit cartierul general cel mai bine păzit om de pe planetă.
Nici nu începuse summit-ul şi un incident de amploare era cât pe ce să răstoarne toate pregătirile minuţios puse la punct. Ba mai mult, până la un grav incident diplomatic, în această perioadă când orice disfuncţionalitate capătă valenţe sporite, nu ar mai fi fost decât un pas. Este vorba despre infiltrarea în perimetrul unui hotel de lux bucureştean, devenit pentru câteva zile cel mai păzit loc de pe pământ, a unuia dintre cele mai periculoase clanuri din zona Marriott – Parlament – Puişor. Clanul Maidanezu’.

Anunțuri

Despre Satmareanca
Ziaristă

11 Responses to Clanu’ lu’ Maidanezu’

 1. kmi says:

  🙂 Deci, da. O sa citesc articolul, n-am apucat inca. Da’ la mine la bloc, ai nostri, de la SPP (??? – cred, nu cunosc diferentele) chiar se jucau cu Clanu’ de Nord…

 2. Anonymous says:

  Tot in ziarele centrale, vad moacele tumefiate a vreo zece „anarhisti” care erau cat pe ce sa devina ….teroristi anti NATO,in cazul in care reuseau sa scoata si ei la lumina, doua, trei banere cu inscriptzii anti NATO!Dar cum mascatzii SPIR au fost pe faza le-au umplut giubatzilor astora cu anarhia, gura de picioare ,de au ramas astia , si cu gura plina ( de limba tumefiata) si fara banere si fara vopsea!

  Daca e posti!Daca na citit si ei pe Heminescu si scrisoarea aia cu Baiazid si Mircea….unde zice cica:”….de aceea ,tot ce misca-n tzara asta….raul ,ramul….mi-e prieten numai mie,iara tzie dusman este,dusmanit vei fi de toate fara a prinde chiar de veste”
  Daca carnatzii,care este, facea un „gentelman-agrement” cu haita lu’ Maidanezu,in sensu’ sa scrie cu vopsele ecologice ( pentru a nu ucide puricii) pe blana maidanezilor lozinci anti-NATO,isea castigatzi,fraierii!
  Ca pe maidanezi, nici CIA nu-i poate prinde,da mitea hengherii!Si maidanezu baga vere,kilometrii nu gluma, prin centru capitalei!
  Ba io zic ca se gasea si maidanezi mai mashcatzi, sa incapa slogane barosane pe blana lor:”Base+Bush=Love”Ne-atzi bagat in UE ,sa ne datzi la m…ue!”,” Putin si poporu’ rus,gaze scumpe au adus!”….etc
  Da daca e prosti si nu citeste poieziile la scoala si nici pile pe maidan nu are!Ramane anarhisti …..cu ochiu vanat si botu’ ca la maimutza!

  PS Ba, le-a confiscat si bunatate de vopsea….mai bine o dadea astia la Bruxeles…..sa termine si aia de vopsit dispensaru”!Bai ce oameni!

  Trasnea

 3. Sătmăreanca says:

  @ KMI

  Merita citit tot, e misto scris. Poate erau baietii lui Tufa la tine 🙂

 4. kmi says:

  🙂 Intr-adevar, e scris bine si descrierea „fumului de mici de la Cocosatu'” e de mare angajament. Cred insa ca-l discrimineaza pe Gill prin faptul ca nu scrie si despre el(concurentul nr 1 al lui Cocosatu’, sunt gard in gard) si el are mici buni si face si fum, pentru ca gratarul e tot „la strada”.
  Oricum, faptul ca sunt 2 benzi functionale pe Aerogarii, imbunatateste traficul 100 %, nu exagerez.

 5. Sătmăreanca says:

  @ Trăsnea
  Într-adevăr, obiceiuri miliţieneşti. Dar puteau face un amar de bine cu vopseaua. Tocmai citeam că funcţionarii de la Bruxelles „au degustat” 180 kg de brânză românească şi 700 litri de vin, iar dispensarul e tot nevăruit 🙂

 6. Anonymous says:

  @ Satmareanca

  Branza era de capra sau era telemea mixta?Vinu era rosu?

  Trasnea

 7. Sătmăreanca says:

  Nu am fost invitată la dezmăţ, eu numai la văruit 🙂

 8. Rebel says:

  ma mir de Trasnea ca i-a scapat legatura intre anarhisti, bannere si maidanezi… reclama cu „Alina, iarta-l pe Tavi…” 🙂

 9. Anonymous says:

  Bai am adaptat-o odata ,daca mai tzii minte…..Alinaaaa,iarta-l pe Taviiii,iartaaaaa-l pe Taviiiiiii…..io am zis Elodia,ia-l si pe Gyuleaaaaa,ia-l si pe Gyuuuulea,ia-l si pe Gyuleeeeea!
  Trasnea

 10. Anonymous says:

  @Satmareanca…..baga frate un post cu reclame tampite,ca iote ce succes are subiectu!
  Trasnea

 11. Rebel says:

  scuze, mi-a scapat… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: