M-am întors, dar … sunt absentă

M-am întors la realităţile mele. Nu am avut timp să mă dezmeticesc, să mă uit peste toate pozele ce le-am făcut în concediu şi să selectez cadourile căci de azi am început munca. Să vă spun că e naşpa prima zi de muncă după concediu? Bănuiesc că ştiţi. Toţi colegii mă întreabă cum a fost, iar eu nu mai am cuvinte. Simt că dacă spun azi tot rămân fără amintiri. Aşa că vorbesc puţin şi sunt tare absentă. Trebuie să scriu şi nu ştiu ce. Sunt cu gândul peste mări şi ţări. Noroc că nu e cald. Revin mai încolo cu poze, cadouri şi alte impresii. Sper că de mâine mă „integrez” din nou 😀

Despre Satmareanca
Ziaristă

33 Responses to M-am întors, dar … sunt absentă

 1. kmi says:

  „noroc ca nu e cald…” la voi :)…la noi e…bine ca nu ne spui prea multe, risc sa nu ma pot concentra; totusi, aerul cu conditii din birou, impreuna cu pozele, pe care abia azi le-am vazut, m-au facut sa uit putin ca e luni…
  Bine ai revenit! Banuiesc ca nu te bucuri, dar eu (noi) ne bucuram 🙂

 2. satmareanca says:

  Mă bucur de voi, de muncă… ar mai încape 😀
  Cum spuneam, mă integrez încet în decor :)))

 3. Mordechai says:

  Deci suntem doi, da ?

 4. marcelino says:

  Well come! In secolul XIX, bineinteles, cu E-urile si glutenul de rigoare. Integrare usoara. Interogarea maine. N am putea scoate lunea din calendar?

 5. moshcalifar says:

  Ce „jmecherii” da din ea…nu voi sa stim la asemenea rezon fara motiv .
  CADOURILIIIII !!!
  Welcome:P

 6. satmareanca says:

  Bine v-am regăsit pe toţi! 🙂

  @ Mordechai
  Doi şi toţi deodată 😉

  @ Marcelino
  Seamănă mai mult a secolul XVIII, pe mâine poate uit. Doamne ce şocuri pot trăi la fiecare întoarcere. Toate nimicurile le văd că nu sunt la locul lor. Mă tratez 😛

  @ Moshcalifar
  M-am şmecherizat în West, şmecheria se ia 😛
  Vin şi cadourilii, puţintică răbdare căci sunteţi mulţi :)))

 7. Vania says:

  În sfârşit, că-ţi era periclitată poziţia-n Top!…

 8. Alandra says:

  Bine ai revenit ! Greu, nu-i asa 🙂

 9. Paul says:

  Bine ai revenit… si e timp destul sa intri in ritm!

 10. satmareanca says:

  Vania, dau toate topurile pentru inca un concediu 😀

  Alandra, da, greu la deal… :)))

 11. satmareanca says:

  @Paul
  Bine ai venit şi tu pe aici. Da, am tot timpul din lume, deşi uneori îmi cam joacă feste. Nu ştiu cum aş face să lungesc ziua măcar cu 2-3 ore :)))

 12. Vania says:

  Aş mesteca nişte ciungă… Şi m-aş da cu un after shave mai acătării…

 13. Paul says:

  :)) De cind caut io ziua de 48 de ore…. am zis ca cumpar vreo 3 kile.. dar nimc nenicaaa! Nimeni nu vinde!

 14. Pingback: Tenebre (XXXI) « Ioan Usca

 15. CELLA says:

  Acuma ce să-i faci … sevraju-i sevraj … 😆
  trecem cu toţii prin asta

  eu , cum n-am cerut cadou sunt relaxată şi mă bucur sincer că te-ai întors sănătoasă şi s-a astupat gaura vecinătăţii

  vopseaua dispensarului fiind cojită de-atîta absenţă
  apucă cu abnegaţie găleata şi … la treabă !!!

 16. Nea Costache says:

  Bine-ai revenit din concediu Crina. Stiu cum este prima zi de munca dupa concediu-deprimanta. Mai greu, dar, usor, usor, intri-n ritm. Ce sa facem, trebuie sa ne mai si castigam existenta. Te mai pasuim un pic cu blogul pentru a-ti reveni pe de-a-ntregul. O seara minunata prietena.

 17. Giorgi says:

  Eu sunt cea mai norocoasa. Azi m-am intalnit cu Satmareanca inca de dimineata si, in plus, am primit un minunat cadou. Sac, sac!!!!!

 18. Nicu says:

  Alba ca zapada si ceilalti pitici …hop si eu pe-aici .
  Sa muncim cu spor sa ne creasca pibul.

 19. Trexel says:

  shut up, just shut up, shut up… puii mei, asta e in casti, black eyed peas 🙂 da merge… nu te mai lamenta, oricum cafeaua o bem numa dupa ce vin si io din concediu. iti dai seama, de-acu incolo tu o sa lucri iar pe branci pana seara tarziu in timp ce io ma relaxez pana imi iese pe urechi. hihihi 😛

 20. Darius says:

  Bine ai revenit in minunata noastra tarisoara. Ca sa nu zic WB to reality. 🙂

 21. corinacretu says:

  Bine ai venit, Crina, si succes! Ia-o si tu mai usor, mai ales acum, la inceput, dupa concediu.. Poate o sa mai prinzi ceva zile in august, sa vezi si marea, ca pe la munte ai stat.. Numai bine, o saptamana usoara! Bine ai revenit! Eu o sa plec in cateva zile. 🙂

 22. cllod says:

  Buna, comentariul meu nu are legatura cu tema. Scuze! Doresc sa alcatuiesc o lista cu bloguri ale valcenilor. Tu ma poti ajuta; daca cunosti un blog administrat de un valcean, te rog da-mi de stire . Multumesc.

 23. Gabriela Savitsky says:

  Bine ai revenit! Las’ că acuş apare Marieta (sau Migreta) şi îţi alungă spleen-ul.

 24. sfinx667 says:

  Dobrodosli sestro !!!
  ( bine ai venit surioara )
  Mi-a fost tare dor de rosioara mea preferata 🙂
  Poze, muntii mei dragi sis 🙂
  calde imbratisari si o saptamana bogata in zambete iti doresc !
  Sibilla

 25. Bine ai revenit!!!

  Pe pariu ca o sa-ti vina sa povestesti abia peste o saptamana???

 26. ionborgo says:

  Crina,
  Numa ca nu te-am uitat !Cred ca a meritat aceasta absenta a ta de pe bloage,numai si pentru simplul motiv ca te-ai „hranit la izvoarele Culturii Europene”!!!:P
  Bie ai venit ! Cu respect ,ionborgo.

 27. geomarz says:

  radovan
  M-am gândit cum să-i scriu numele: clasic, cu majuscule, cu minuscule.

  Am ales ultima variantă. Cu majuscule ar fi fost prea patetic. Clasic, nu-i nimic normal în ceea ce se întâmplă acum. Nu-i normal ca un patriot să fie acuzat de crime împotriva umanităţii şi apoi, ăn văzul întregii lumi, să fie asasinat prin indolenţă.

  Nu-i normal ca un popor, o ţară, vecină şi prietenă să fie sfârtecată la graniţele noastre şi noi, românii cei toleranţi să nu îi dăm ajutor. Căci aşa s-a înâmplat cu numai câţiva ani în urmă când Jugoslavia a fost jertfită la graniţele noastre. Mitingurile de solidaritate n-au reuşit să adune mi mult de vreo 500 de participanţi. Potentaţii acelor vremuri au permis (fără a cere părerea nimănui) atacatorilor vecinilor noştri, a bunilor noştri vecini, să se folosească de aeroportul Kogălniceanu. Ba mai mult au scris hârtii din care reiese că ei, atacatorii pot ataca pe oricine de pe teritriul român fără a cere părerea, sau anunţa pe nimeni, darămite poporul român.

  Nu-i normal ca la Haga, tribunalul care are de discutat DREPTURILE OMULUI sa muşamalizeze asasinatele comise de agresori şi să le dea câştig de cauză tot lor. După ce doamna cea bătrână a fost debarcată, de ciudă a scris o carte recunoscând atrocităţile celor pe care i-a apărat şi pe care i-a albit prin hotărârile ei.

  Nu-i normal ca dreptatea să fie colorată politic şi bunul simţ să dispară.

  Nu-i normal să fii considerat prost numai pentru că nu ai bani şi să fii considerat deştept numai pentru că îi ai. Hoţii au cei mai mulţi bani.

  În toată această lume anormală, la 13 ani după asasinarea Ţării Vecine şi Prietene, ultimul nume al rezistenţei de pe vremea aceea, Radovan K, a fost trădat de cei pe care i-a slujit. Acelaşi tribunal încearcă, ca pe vremea Inchiziţiei, să-l determine la sperjur. Şi nu poate. Încă.

  La fel ca Solobadan Miloşevici, va fi torturat, redus la tăcere (i se tăia microfonul oridecâte ori spune adevăruri de netolerat pentru urechile asasinilor) şi, în ultimă instanţă, ucis sub privirea impasibilă a unei umanităţi dezumanizate.

  Să nu vă imaginaţi, scumpi concetăţeni că nu vă priveşte. Nu ! Ne priveşte pe toţi. Acest ultim abuz va avea grave urmări asupra noastră a tuturor. Asupra viitorului nostru şi asupra viitorului urmaşilor noştri.

  Planul mârşav de ne transforma înt-o naţie de sclavi va funcţiona şi copiii copiilor noştri vor fi servitorii lor pentru totdeauna. Libertatea noastră, atât de scump plătită prin vieţile atâtor străbuni nu va mai fi decât o extrem de vagă amintire. Dacă va mai rămâne şi atât.

  Radovan este ultima jertfă cu nume sonor, ultima jertfă pe care o trecm, din nou, sub tăcere în vâltoarea grijilor de zi cu zi: cum să ne platim ratele la bancă la care ne-am îndatorat crunt, pentru un televizor, o maşină de spălat şi un aragaz. Cum să obţinem pentru copii noştri un acoperiş deasupra capului acum, când le-a venit vremea de măritiş şi însurătoare. Să nu apuce să ne dorească moartea ca să ne obţină apartamentul. Cum să ne ajutăm nepoţii să facă o şcoală şi să le oferim posibilitatea de a scăpa de mizeria lipsurilor zilnice.

  Toate astea ne vor face să-l uităm pe Radovan şi să-l lăsăm singur cu acuzatorii lui nemiloşi şi josnici.

  Imi pare rău, Prietene, ămi pare rău, Radovan. Mai mult de atîta, eu nu pot să fac. Dar să ştii, vreau să ştii, că un fiu al poporului român se gândeşte la tine cu respect şi compasiune.

 28. ruxi says:

  @geomarz
  Nu inteleg de ce statea,la vedere, chiar in Belgrad?

 29. Oana says:

  M-am intors si eu, dar sunt nedormita 😛

 30. satmareanca says:

  @ Vania
  Am povestit în noua postare ce am păţit cu ciunga şi deodorantul…

  @ Paul
  Speram că mă poţi ajuta, văd că nu. Caut în alte părţi. Io m-aş mulţumi chiar şi cu un kil 😀

  @ Cella
  Între timp, de când ai scris tu, am vopsit şi dispensaru, au sărit şi moroşenii în ajutor că nu ajungea ce mi-ai dat tu :)))
  Sunt pregătită de ce e mai rău.

  @ Nea Costache
  Bine v-am regăsit. Au avut grijă colegii să mă bage direct în pită cvum s-ar spune. După două zile am şi uitat că am fost în concediu. Culmea, toată lumea a ştiut că am sosit, dintr-odată 😀

  @ Giorgi
  Între timp s-au făcut mai multe cafele, dar nu le zice de cadouri căci unii sunt ciudoşi 😛

  @ Nicu
  Sau pitbulul :))) Sporul ca sporul, rezultatele contează…

  @ Trexel
  Ce-mi aduci din concediu? Ai uitat lista cu cadouri…

  @ Darius
  E bine oricum. Ţărişoara e minunată, unii oameni şi nărăvuri fac notă discordantă.

 31. satmareanca says:

  @ Corina
  Merci pentru întâmpinare, Corina, şi concediu plăcut şi ţie. Am fost şi la mare în prima perioadă a concediului, aşa că ar fi cazul să mă pun la treabă căci mi-a cam ajuns. Am mult de lucru în următoarea perioadă, aşa că nu voi mai dispărea. Tocmai de aceea am profitat şi am stat două săptămâni.

  @ Cllod
  Nu-mi vine în cap niciun blogger vâlcean. Îmi pare rău că nu te pot ajuta.

  @ Gabriela Savitsky
  De frică m-am şi pus pe scris :)))

  @ Sibilla
  Dobrodosli! Vin acum şi munţii cei mari. Mulţi, câţi îţi doreşte inima. Şi unii cu dedicaţie.

  @ Teo
  Bine te-am regăsit! Yes, uite şi scuza :))) Aşa e, simt că dacă spun ceva îmi pierd toate amintirile…

  @ Ion Borgo
  Făceam eu ceva ca să vă reamintiţi :)))
  Şi încă câtă hrană, îmi va ajunge o vreme, după care voi merge iar la izvoare. Ei, viaţa nu poate fi un concediu perpetuu…
  Bine v-am regăsit!

  @ Geomarz
  Eşti pe lângă subiectul postării, dar pertinent.

  @ Alexandru Petria
  Grea, grea. Mai bine nu plecam :)))

  @ Oana
  Nu ai mai putut aştepta şi tu până selectez cadourile? 😛

 32. Trexel says:

  o gura de apa sarata cu predare personala 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: