Antihristul e român! John McCain…

Ne-am scos! Avem o scuză pentru toate păcatele noastre. Antihristul a fost identificat şi e român! Nimeni altul decât candidatul republicanilor la preşedinţia SUA, John McCain. Aşa susţine un grup de cercetători ai Bibliei, True Bible Society. Conform acestora, teoria este susţinută de informaţiile potrivit cărora stră-străbunicul senatorului de Arizona nu se numea John McCain, ci John Mihai (un străvechi nume românesc), iar creştinii ce cred în litera Bibliei sunt de părere ca Antihristul este, probabil, un român.

David Jenkins, unul dintre principalii autori ai studiului, a afirmat că „ceea ce i-a făcut să abordeze problema a fost aceea că senatorul McCain şi-a declarat intenţia de a menţine forţele americane în Irak pentru o sută de ani… ceea ce înseamnă ca McCain vrea să controleze Babilonul pentru cel puţin un secol”. Conform credinţei, Antihristul va încerca să refacă străvechiul oraş Babilon pentru a-l folosi ca punct de plecare pentru un efort internaţional de dominare a lumii. Mai mult, Antihristul îşi va conduce trupele din Babilon în bătălia Armageddonului, împotriva forţelor conduse de creştini şi evrei.

Jenkins susţine că „sfârşitul lumii este aproape, dată fiind frecvenţa războaielor, cutremurelor şi a altor fenomene ciudate cu care ne confruntam de la începutul Noului Mileniu. Avand în vedere că sfârşitul e iminent, persoana care controlează Babilonul trebuie să fie Antihristul”.

 

Rezultatele cercetărilor, care vor fi publicate luna viitoare în End Times Journal, au venit la doar câteva zile după ce tabăra electorala a lui McCain a difuzat un videoclip electoral în care Barack Obama este prezentat ca „Alesul”, fiind comparat cu biblicul Moise. Criticii susţin că republicanul a încercat să transmită un mesaj subliminal creştinilor anti-Obama.

Potrivit publicaţiei The Nation, concluziile la care au ajuns cercetătorii din Colorado Springs nu sunt doar controversate, însă ele pot avea un impact major asupra rezultatului alegerilor pentru Casa Alba, mai ales că numeroşi creştini americani şi-au exprimat deja îndoiala faţă de loialitatea lui McCain faţă de credinţă.

Despre Satmareanca
Ziaristă

30 Responses to Antihristul e român! John McCain…

 1. Filip G says:

  Hai sa fim seriosi,america e in campanie electorala.Partea ce il sustine pe Obama sunt cei de culoare.Se stie ca ei sunt mai credinciosi ,astia sunt oricum votantii lui Obama fie si numai pentru faptul ca au acceiasi culoare.John McCain e alb,ce ar fi sa zicem ca e Anticristul.Logica ar spune ca multi ar vota cu Obama sa nu ajunga Anticristul la guvernare.Si chestia cu faprul ca are in strabuni un roman ,sa intamplat sa fie.Totul se exploateaza la maxim.

 2. Oana says:

  Toti sunt romani pe lumea asta 😛

 3. True Bible Society este de fapt o miscare neoprotestanta extrem de activa si in Romania. Nu recunosc ca ar apartine unei secte sau biserici dar este aproape imposibil sa gasesti un domeniu in care sa nu se amestece. Sunt foarte activi mai ales in domeniul politic, si au capacitatea de a capta atentia unui mare numar de persoane slabe de minte , sau lipsite de cultura religioasa.
  Sunt de o mare insistenta si impertinenta, adica ii dai afara pe usa si intra pe fereastra.
  Activitatea lor de baza, este asa zisul studiu stiintific al Bibliei, de fapt o interpreatre literara primitiva si necalificata, din care evident, pot trage orice concluzii politice sau economice le sunt cu folos.
  Pe blogul Roxanei Iordache, a intervenit o asemenea persoana, daca ii urmariti postarile, veti avea o buna exemplificare a spuselor mele.

 4. satmareanca says:

  @ Filip
  Aşa este. O luptă electorală împinsă la extreme. Nu credeam că se poate mai rău decât la noi 😀

  @ Oanaaaaa
  Te-ai întors? Sau tot bulgăreşti? 🙂
  Toţi români şi sursa tuturor relelor :)))

 5. satmareanca says:

  @ Alex Dumitraşcu
  Bine ai venit! 🙂

  Am sesizat că este foarte primitivă „documentaţia” lor şi concluziile trase. Dar am luat-o ca şi pe o glumă, dacă pot spune aşa. E grav dacă unii cred în poveşti din acestea …
  O să urmăresc pe blogul Roxanei. Merci!

 6. Filip G says:

  Da ce te faci cu ai nostrii,cand vor prelua pancarde cu opere de arta avand girul lui patapievici.Va fi Armageddonulu pe pamant,varianta locala.Credeti ca in toamna vor purta manusi ai nostri

 7. satmareanca says:

  Măcar de am şti să regizăm ca lumea. Va ieşi un Armagedon ridicol, aşa cum suntem obişnuiţi. Măcar la ei e împachetat frumos :))) Iar ambalajul contează mult în economia de piaţă… Mă rog, acum nici noi (noi însemnând majoritatea) nu dăm foarte mult pe ambalaj, aşa că suntem chit 😀

 8. Armagedonul e continuu ca si Geneza de altfel.
  Faceti si voi precum batranul zoolog :

  „Quand le moment viendra d’aller trouver les morts
  J’aurai vecu sans soins et mourrai sans remords”

  Ce va trebuie sa-l cititi pe Patapievici?

 9. Alandra says:

  Si ce ? Le pare rau la sectantii aia ca Antichristul nu-i american?

 10. kmi says:

  Subscriu la Oana, cu mentiunea „toti sunt (un fel de) romani” …

 11. Paul says:

  Rau e cind te doare neuronuuuu’ ! Niste pipi din ala expertizat de purtatorul de cuvint ICR sa mai domoleasca durerea…

  Parerea lui io.. HIC!

 12. Oana says:

  Bine zis Kmi.
  Crina, sunt acasa 😛

 13. satmareanca says:

  @ Alex Dumitraşcu
  Nu-l mai citim, ne delectăm doar cu arta acoliţilor săi. E mai grăitoare şi mai aproape de Armagedon…

  @ Alandra
  :))) Pesemne, altfel nu ar face atâta tămbălău 😀

  @ KMI
  Până la urmă probabil că noi suntem un fel de altceva, căci mi-e imposbil să cred că suntem buricul pământului. Deşi ne place să ne lăudăm cu asta…

  @ Paul
  Numai să aibă destulă ketamină. Altfel e în zadar :)))

  @ Oana
  Bine ai revenit! Între timp mi-am dat seama că te-ai întors pe plaiuri mioritice. Am angajat nişte spioni. Cadourile unde-s? 😛

 14. Oana says:

  Is si cadourile, doar ai rabdare 😀

 15. Satmareanca says:

  Am, am. Tocmai mi-am cumpărat un kil de la buticul din colţ 😀

 16. Darius says:

  Holly mother of Jesus!!!! Ce idei!

 17. Vania says:

  Cum zici, o lume nebună! Oana e înaintea mea în topul bookblog… Dacă nu-i bag nişte strâmbe… Cred că o scot şi din blogroll. Cine ştie cu cât i-a mituit?…

 18. Oana says:

  Eiii, ei m-au mituit pe mine, ce naiba.

 19. Satmareanca says:

  @ Darius
  Ăştia fac campanie, nu se joacă ca şi voi 😀

  @ Vania
  Dacă o scoţi din blogroll, urci puţin, că îi scade notorietatea Tehnorati. Na, ideile se plătesc 😀

  @ Oana
  Mi se pare corect. Un geniu ca şi tine trebuie plătit ca să apară în top…

 20. Trexel says:

  carvazica ne inturnam in haita de prin concedii. Oana, te-am vazut la bulgari, ti-am facut cu mana de la Mamaia da te-ai facut ca nu ma vezi 🙂
  bine v-am regasit…rau ca m-am reintors 😦

 21. Pingback: Colecţionara de coşmaruri (III) « Ioan Usca

 22. Satmareanca says:

  Bine ai revenit, Trexel! Ia un kil de lămâie 😛

 23. Trexel says:

  Heeeeeeeei, de unde e frapeu ala din poza????
  Geaba frate, daca nu mai e deschis Panoramicu din Olimp, nu mai ai unde bea un frape adevarat. singuru bun dupa ala il fac io :))) in rest habar nu mai au barmanii sa faca… nes cu apa… fleoshk!

 24. Satmareanca says:

  Nu-ţi zic! Şi nu te mai lăuda că acum te pun să faci unul 😆

 25. Pingback: Adevărul despre John Mihai | Formola 1

 26. lol says:

  Doamne mare e gradina ta. Si multa rabdare ai cu noi!!! Oricum Obama e var cu unul de la noi din Cringasi cu care am copilarit are aceiasi nuanta.

 27. lol says:

  La ochi, am uitat, sa nu avem vorbe!!!!!!!!

 28. Satmareanca says:

  Dacă o iau aşa, şi io îs oareşce neam cu Bush. Sunt mulţi boscheţi pe lângă blocul meu 😀

 29. dexter says:

  100% o mizerie aruncata pentru ai scade popularitatea lui john mccain. staff-ul de campanie al lui obama isi rod unchiile ticluind povesti de genul.

 30. Satmareanca says:

  Cam aşa este. Dar şi dinspre staful lui John Mccain a venit un răspuns tot ceva în genul. Luptă serioasă, nu glumă, peste ocean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: