Mare filosof nea Jiji

Recunosc. Deşi o ador, toamna mă copleşeşte. Vremea m-a terminat. Dar mi-am revenit rapid când l-am auzit. Butonam telecomanda. Dau peste Naşul şi ce-mi aud urechile: „Peeei, tre’ să fii foarte mare… mare filozof şi să ai mare maaare logică ca să desluşeşti visele ce le-ai visat tu”. Jiji dixit. Păi, ce ştiţi voi cu ce se mănâncă filosofia? El a învăţat-o pe vremea când plimba oile. Filosofu’ practician, care este… Visul nu i l-am aflat, dar ce mai contează?

Anunțuri

Despre Satmareanca
Ziaristă

17 Responses to Mare filosof nea Jiji

 1. marius says:

  ala cu ,,care este” -i altul dar din aceeasi categorie.nu cred in teoriile emanate de don jiji pentruca nici el nu prea stie despre ce e vorba .dar sa maipriceapa si altul ?.finalmennte stie bine o singura teorie -teoria banului dovada?,de la oile lu` tacsui pierdute la jocuri de noroc uite ca a ajuns sa -nvarta pe degete nu numai miliarde ci sa aibe si un cuvant de spus ,fie el si tamp, in politica (sau nepolitica )momentului.personal cred ca este o paiata iar sforile se trag de catre un intreg clan care ,s-a infiltrat puternic in institutiile statului fapt ce face sa -si merite statutul de mafie.definitia mafiei este tocmai a intereselor oculte infiltrate in structurile statului.daca acum ne-am obisnuit sa vedem in el un bufon ce da culoare esichierului politic ,multora le-ar putea ingheta zambetul transformandu-se in rictus in cazul in care ar ajungein preajma sau chiar la putere.deocamdata nu am sa spun mai mult ca inca nu-i timpul si nici cazul dar,sant destui cei care pot spune,si stiu mai multe.

 2. marius says:

  si fiindca tangential atingem lumea fotbalului uite ca in seara asta a mai rasarit o stea in lumea fotbalulu, si s-a potrivit sa fie legiunea straina de la cluj.bravo lor !!!

 3. Satmareanca says:

  Ştiu că e altul, dar, cum spuneai şi tu, categoria e aceeaşi. În final, bine că m-a scos din transă că prea mă pleoştise toamna 😀 Oierul se adună cu cine se aseamănă. Uite că behăiala şi hăhăiala şi-au găsit punctul comun.

  Şi eu mă bucur pentru clujeni. Tare mândră-s de ardelenii mei 🙂

 4. Oana says:

  Si jo credeam ca is un geniu, iar Jiji mi-o lua inainte 😀

 5. Satmareanca says:

  La câţi bani întoarce cu lopata, zic şi io 😀

 6. Oana says:

  Aaa, daca n-am bani is proasta, pricepui 😆

 7. Satmareanca says:

  Aşa am dedus şi eu după ce am citit un comentariu postat mai devreme la un articol de mai jos. Cică, noi nu ştim nimic, banii fac pământul să se învârtă. E clar, suntem pierdute. Irecuperabile :)))

 8. marcelino says:

  Visul unei nopti de fiara. Cand nea Gigi avea insomnii numara oile. Pana a adormit si a vist o inginerie filosofica, cum ca armata are un teren, armata are un teren, ura lelita mea, armata are un teren. A pus un anunt la panoul UM (Uite Malailul), pana vreo doi generali au behait ca in Miorita. Si ala vrancean cu ala moldovean, au facut niste manevre militare, chiar cu riscul ca la „tranzactia mea sa pice o stea”, de pe umar, of course. Au bagat tancurile in marsalier si oile lui nea Gigi au tranhumat catre o noua zona rezidentiala. Americanii si-au dat seama ca tre sa mute satelitii militari de pe orbita, ca prea latrau ciobanestii la luna, si s-a adeverit aia cu „sa facem din tancuri cosoare.” Acum nea Gigi e mare filosof, ca fumeaza Kant si daca se enerveaza mai ctitoreste doua biserici. Inca un pic si il depaseste pe Stefan cel Mare. Beee

 9. Ioi, Crina, ce „m-am ras” aseara de visul lui Jiji!!! Daca am timp o sa-l povestesc azi, poate le vine vreo idee de parodie alora de la Mondenii sau de la Carcotasi!

 10. Alexandru says:

  Ce pot sa-ti spun draga Crina asa popor asa prostie la tv!Lumea il venereza ca vezi Tu draga Doamne a facut 150 de case nimeni insa nu stie ca in acele case nu sta nimeni pt in schimbul lor Bekaloidul cretinoid le-a cerut bietilor tarani tot pamntul pe care il detin si cum pt tarani pamantul ii sfant nimeni nu a acceptat acest odios „troc”. In rest sa-i multumeasca lui Dan Pavel ca l-a invatat sa se imbrace si cat de cat sa vorbeasca.Cum oare intro tara civilizata ce se vrea a mai fi si europeana face asa audienta un diletant notoriu. O stii oare oierul neamului cine-i Kant ori macar Iorga?Un personaj dambovitean in pus printre Zavorance ,Magde, Dragomiri ,Vadimi Indigouri si multi alti penibili ce ne fac de ras! Cum sa se mai aplece romanul asupra pierderi grave a lui Stefan Iordache cand la Nasu” in toata spelendoarea lui era el el oracolul neamului …… penibil si trist bina ca prostia noastra nu a ajuns la voi in Ardeal!

 11. marius says:

  ei lasa ca au si ei falitii lor dar nu au acces la sticla si nici ,,carisma”lui don jiji

 12. lol says:

  @ Alexandru de Sarcozi ai auzit, e unul pe care l-au ales francezi si ia viagra după mine la greu. Poate mă înşel, sau se insala el, sau il insala ea sau sau înşelat frantuzii :))). Si francezi tot prosti ca noi romanii!!! Si daca poţi sa mă luminezi Franţa e tara civilizata sau nu??

 13. Satmareanca says:

  @ Marcelino
  Be-he-he, ar fi mai corect :)))
  Ce ştii tu cine e ăla Kant? IA lecţii de la Gigi să vezi cum îţi schimbi filosofia despre viaţă 😀

  @ simona ionescu
  Deci şi-a spus şi visul? Eu am pris numai filosofiile despre a visa vise :)))

  @ Alexandru
  Gigi nu-i cum spui tu, aşa e el în tare naturală :)))
  A mai ajuns şi pe aici destulă. Vorba Ciutacului: mama imbecililor e mereu gravidă…

  @ Marius
  🙂 E o problemă şi ratingul la emisiunile în care e prezent. Chiar mai mare decât personajul în sine…

  @ LOL
  Totuşi, e o diferenţă între cele două persoane.

 14. marius says:

  chiar ca e o mare problema da nu se vede din fata.

 15. Satmareanca says:

  Dacă nu s-ar uita destui, nu cred că l-ar chema nimeni în emisiuni. Dă-i poporului circ şi pâine. O vorbă actuală de 2000 de ani…

 16. marius says:

  pai am putea spune si altfel.daca nu l-ar chema nimeni pe cine ar mai interesa?problema-i alta tugulanul trebuie sa aibe mintea ocupata cu orice dar, numa la noi si la trebile noastre sa nu fie atent macar pana le ducem la un nivel ireversibil…

 17. Satmareanca says:

  E şi asta o politică de distragere a atenţiei de la problemele reale…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: