Cine suntem?

Sunt sigură că şi voi vă întrebaţi uneori cine sunt oamenii din spatele comentariilor. La început sunt un simplu nume, apoi ajungeţi să îi cunoaşteţi, să vă împrieteniţi într-un fel sau altul, să împărtăşi momente de bucurie sau tristeţe. Încercaţi să vi-i închipuiţi cum arată şi firul se rupe acolo. Trec luni în şir fără să ştiţi cine sunt şi cum arată. Dar vă sunt prieteni. Ei au deja o identitate virtuală şi nu mai contează nimic. V-au căpătat încrederea şi asta e important. Nu contează ce fac şi cum arată în lumea reală. Căci, şi aici ca şi pe stradă, prieteniile se leagă prin fire nevăzute.

E valabil atât pentru comentatorii fără blog, dar şi pentru blogherii anonimi (ăia ce nu-şi dau numele real). Ei bine, m-am întrebat de câteva ori cum o fi arătând unii sau alţii. Cine sunt şi cu ce se ocupă? De multe ori nici nu ştiu din ce parte a ţării sunt unii. Dar nu i-am întrebat niciodată direct, pentru că, în ciuda curiozităţii feminine întărită de cea a ziaristei din mine, las ca timpul să aranjeze lucrurile.

Într-un caz, timpul a venit. Tocmai mă gândeam unde a dispărut de o vreme doamna aceea deşteaptă, acidă nevoie mare, mereu răzvrătită şi nemulţumită de ce vede în jur. Ieri am aflat. Ieri am avut surpriza foarte plăcută să o găsesc pe Ruxi, căci despre ea este vorba, aici. (E treaba mea cum te-am găsit 😀 ) Să aflu cine e, cu ce se ocupă şi ce aspiraţii are. E o adevărată doamnă, aşa cum intuiam. Mai tânără decât credeam, zâmbitoare, blondă şi cu ochi albaştri. Şi am mai avut o surpriză. Să aflu că a intrat în politică şi în lupta electorală pentru alegerile parlamentare. Nu discut despre partide, doctrine şi alte asemeni căci nu mă interesează şi nu acesta este subiectul. Fiecare îşi alege calea. Dar, de la prieten la prieten îi urez mult succes! Să-ţi trăiască blogul şi să ţi se înmulţească voturile!

Mă gândesc că dacă tot am deschis subiectul şi tot aniversăm blogul acesta, ar fi nimerit să vorbim despre noi. Cine suntem şi ce vrem? (fiecare zice cât vrea, că nu suntem la poliţie 😀 ) Ce ne place şi ce nu ne place? Încep eu. Voi fi scurtă căci altfel nu mai citeşte nimeni postarea. Cine sunt ştiţi, ce-mi place aţi dedus cei care mă citiţi de mai mult timp. Ce ar mai fi de spus? Îmi place cafeaua amară cu lapte (multă), ţigările LM super light (multe), îmi plac călătoriile, îmi place sinceritatea şi onestitatea, îmi place să trândăvesc (dar nu mi-a mai ieşit pasenţa de foarte foarte mult timp). Îmi plac multe şi mărunte. Urăsc trădătorii, proştii care se dau deştepţi (cred că ăsta-i pleonasm) şi nesimţiţii. Altele îmi mai aduc aminte pe traseu.

Voi cum v-aţi descrie în câteva cuvinte?

Despre Satmareanca
Ziaristă

51 Responses to Cine suntem?

 1. YODA BLOG says:

  Nu prea-mi mai dau seama nici eu cine sunt sau cine suntem.

 2. Satmareanca says:

  Cu atât mai interesantă e provocarea atunci 🙂

 3. ruxi says:

  Multumesc pentru cuvintele frumoase!
  M-au impresionat…Chiar nu ma asteptam…
  Cat despre mine, as putea sa-ti spun ca nu intentionam sa fac politica atunci cand am inceput sa cutreier blogurile!
  Am o viata normala, o familie fericita si o mica afacere.
  De 18 ani nu fac decat sa creez locuri de munca, mai multe, mai putine, dupa caz.
  Cert este ca nu am ‘stofa” de patron:)) Pentru mine angajatii imi sunt colegi si ma sensibilizeaza problemele lor.
  Majoritatea sunt muncitori (femei) si, petrecand atata timp intre ele, am reusit sa nu ma desprind de problemele celor multi. Si au probleme, cu carul! A fost o perioada ’97-2000, cand s-au distrus marile intreprinderi, cand ele erau singurele care isi sustineau familiile. Si, crede-ma, cand porti raspunderea atator oameni, te schimbi fundamental!
  Mi-e ciuda ca nu pot sa le ofer salarii si prime mai mari! Ca nu pot sa-i ajut! Dar vina nu este la mine! Am identificat sursa raului si vreau sa cred ca pot indrepta ceva! Acum ca tara s-a furat cu totul, a mai ramas totusi ceva: bugetul, format din taxele si impozitele noastre. Asta se reface, an de an si e sursa ideala pentru clientela politica.
  Banul public este cheltuit iresponsabil de o gasca nesatula de impostori care trebuie sa PLECE!
  Nu vreau sa plictisesc, asa ca voi incheia cu un exemplu: una dintre angajatele mele a nascut, de curand. Indemnizatia ei este de 800 lei, dupa cum se stie.
  Ca orice mama, ar face orice sacrificiu pentru puiul ei.
  Si face! N-are incredere in sistemul sanitar( cine are?) si cumpara vaccinuri si medicamente scumpe de pe piata cu riscul de a nu avea ce pune pe masa pentru ea. N-are incredere in cresele de stat (or mai fi multe?) si ramane acasa, desi ar vrea sa se intoarca la munca.
  Si intreb: pentru ce mai platim asigurari sociale, de sanatate
  etc si ea, ca salariat, si eu, ca angajator.
  Unde si pe ce se duc banii?
  Sunt convinsa ca bani sunt (chiar si pentru profesori, functionari publici etc). Dar cei care-i gestioneaza o fac cu minte putina si multa rea-credinta.

 4. ruxi says:

  Poate n-am fost prea coerenta, dar m-ai emotionat:)

 5. CELLA says:

  provocare/neprovocare … aia-i !
  ce poţi zice ?
  zici … un om,acolo, nici mai bun nici mai rău
  nici mai prost nici mai deştept
  parcă-mi vine să zic , scurt ( normal,la mine,cu vorbele lui Nichita )
  „Eu nu sunt altceva decât
  o pată de sânge
  care vorbeşte”
  să fac CV ?

 6. Satmareanca says:

  Ruxi, cu plăcere. Ştiam eu că eşti o luptătoare, dar, din păcate, cu o floare nu se face primăvară. Io zic să vă găsiţi voi ăştia care vreţi şi puteţi să schimbaţi ceva şi să vă faceţi un partid. Altfel, mă tem că strigătul vostru se va pierde în mulţime. Succes, Ruxi! 🙂

  Cella, nu vreau CV, dar ne poţi spune câte cafele bei, ce fumezi, ce îţi place şi ce nu 😛 De când vorbesc petele de sânge? :)))

 7. Satmareanca says:

  Mai mult decât mă aşteptam 😆 Io am fost zgârcită în informaţii la biografie :)))

  Acum să nu înţeleagă greşit unii că suntem ca şi la poliţie, dar care vrem să ne destăinuim bine, care nu e iar bine. O facem fiecare cât vrem. Poate, la final, facem şi o radiografie 😀

 8. Mos Califar says:

  Mistocar,al naibii,vesnic nemultumit,lenes,iute la manie,comunicativ,boem, v-ajunge.

 9. poate o ecografie? vorbesc eu cu sor-mea sa faca o reducere speciala pentru blogheri. iar alora pe care nu-i agreez sa le faca si o colonoscopie, asa, de control 🙂

 10. Satmareanca says:

  Putem zice nu, Moshule? Nu putem căci altfel riscăm să ajungem subiect al miştocărelii tale şi nu ne-ar place 😀

 11. Satmareanca says:

  Horia, bună idee. Eşti sigur că avem cele necesare unei ecografii la dispensarul din sat? :)))

 12. Gabriela Savitsky says:

  „Sunt o femeie făcută din trandafiri înalţi/ Cu spini înveliţi domestic în teci de sidef”
  😀

 13. ooo, da. cabinetu’ e dotat mai bine decit spitalul judetean (nu ca asta ar fi un termen de comparatie serios, hihi) :))

 14. Satmareanca says:

  Gabi, wow, ce femeie. Io am spinii la vedere :)))

  Horia, noroc că nu am nevoie de pile. Nu încă, dar am reţinut pentru peste 100 de ani, când s-ar putea să am nevoie :)))

 15. CELLA says:

  atunci bine :
  fumez mult marllboro ( zic unii/alţii pe care oricum nu-i bag în seamă că ei au vicii pe care nu le recunosc 😉 ) şi aş bea cafea non stop că-s sugativă … cînd termin cu băutul de cafea beau ceaiuri … „somn liniştit” iar în restul timpului apă plată cu jumătatea
  vorbesc mulllllttttttt … da’cine mă cunoaşte zice că de ascultat ascult şi mai mult
  eu zic că şi aud , nu doar ascult 😆
  ador oamenii şi nu mă pot opri din a tot întreba cîte în lună şi-n stele că mi se pare mie că habar n-am de nimic şi spun cu toată responsabilitatea că mă cred „de cursă lungă”
  mă bucur de nimicuri,bucurii mici şi dese
  sunt uşor claustrofobă şi-n general veselă ( în restul timpului maniaco depresivă 😛 , da’nu în văzu lumii )
  îmi plac şi nu-mi plac multe da’toate astea încep şi se termină cu oamenii ( trecînd prin mine ) sunt şi stelistă şi am şi idoli ciopliţi 😉 (actori,cîntăreţi dar mai ales poeţi) ; ador toamna şi ciocolata , mi-ar fi plăcut să văd lumea, mai pe la douazeci de ani, şi sunt îndeajuns de naţionalistă încît să-mi asum patria,acasa mea şi să-mi fie bine cu mine
  mă aprind instantaneu da’mă autocenzurez,cred,atîta cît să nu mă dau în stambă şi să probez bun simţu’şi cei şapte ani daţi zestre de maman ( sărut mîna mama,acolo unde eşti ) … mai,în general,sunt ,cred, un om normal care cred c-am scris destul cît să-i fac pe restul să nu citească tot … 😆
  da’dacă vrei cu adevărat … ştii unde mă găseşti 😆 şi lumea asta îi un sat,dacă-i să ne vedem cine ne opreşte ?

 16. Satmareanca says:

  Uite cât a vorbit pata asta de sânge! 😀
  Ei, aşa mai vii de acasă vecino. Ziceam io că nu suntem la poliţie, dar până la urmă tot ca organele am procedat :))) Te văd online, şi am văzut şi poza ta (ai devenit planetă 😛 ) , dar ideea era să ne cunoaştem noi între noi toţi, cu plăcerile şi neplăcerile noastre. Da’ nu zic mai mult că ai priceput.
  Apropo de vedere, nu ştiu de ce am impresia că va reuşi geniul din Piteşti să ne adune într-o bună zi la aceeaşi masă. Da, şi vom bea multe cafele. Foarte multe. Şi vom povesti mult şi apoi ne vom asculta una pe alta. Văd că suntem pe aceeaşi lungime de undă 🙂

 17. Trexel says:

  :)) deci parca suntem la Alcoolicii Anonimi
  so
  Hi, my name is John-utz and i’m a sex addict. :)) (da asta sigur v-ati dat seama deja)
  de fapt nu asta e cea mai mare problema a mea.
  ca sa ma descriu… intotdeauna am considerat ca sunt cea mai nasol persoana in masura sa o fac, clar ca m-as lauda, asa ca de fiecare data cand zic ceva despre mine spun doar lucrurile naspa, sau care le vad io naspa. las pe altii sa aprecieze, oricum io asa sunt si, cum v-am obisnuit mereu, mi se rupe.
  dau din mine tot, nu am secrete mari, iar cea mai mare problema cu mine e ca ma incapatanez sa nu mint.
  in plus am obiceiul de a spune unui om ceea ce apreciez la el.
  am fost o persoana cinica, flegmatica, am jignit, am urat, m-a durut in cur de toata lumea pentru interesul meu. lucrez mereu la asta si vreau sa cred ca sunt pe drum bun.
  va iubesc… pe toti… pe rand 😛

 18. Oana says:

  Frumoasa, desteapta si modesta 😀 Felicitari Ruxi, bafta!

 19. Satmareanca says:

  @ Trexel
  Nu, la blogherii anonimi :))) Cică şi blogăreala e un soi de viciu, zic unii. Dar atunci şi prietenia e 😀
  Eşti modest nevoie mare :))) Nu e bine să te doară nicăieri, înseamnă că suferi de ceva. Pe mine nu mă doare nici măcar în cot 😆

  @ Oana
  Şi tu? Credeam că numai io îs frumoasă şi deşteaptă 🙂

 20. Oana says:

  Crina, ei, cine se aseamana se aduna 😛

 21. Satmareanca says:

  Parcă mai merge aşa. Suntem chit, altfel îţi pregăteam o surpriză 😀

 22. al2lea says:

  Cine sunt eu…
  Un satmarean nascut in centrul tarii, dincolo de Carpati, pe minunatele plaiuri muscelene (Campulung Muscel). Un satmarean indragostit de orasul care l-a adoptat si in care s-a realizat profesional.
  Imi place:
  sa-mi iubesc sotia si fiul,
  sa rad,
  sa fiu vesel,
  sa calatoresc,
  sa gatesc,
  sa mananc bine,
  sa invat,
  sa-mi pastrez mintea vie,
  sa-mi invart „rotitele”,
  sa ascult muzica,
  sa „blogaresc” alaturi de prieteni
  In rest, se poate citi pe blogul meu.

 23. radu says:

  vo 26 de ani am fost the show man.mereu imi placea sa fiu in centru atentiei in cercul de prieteni.faceam di tati sa ma bag in seama..si culmea chiar imi iesea.din frageda pruncie (aveam vo 4,5 ani ) m-am cacat pe mine pe tren pe cand mergeam cu fratemiu la mare.puţea tot compartimentu dar eu ziceam ca sunt doar vanturi..pana cand a 2-a zi dimineata stau flexat si cracanat in pantaloni scurti..si fratemeu vede ca nu au fost doar vanturi ci un tzunami.:D m-o rezolvat tanti Maria.
  Ajuns la fuckultate era la mare cautare fumatul..stil indian.Odata am ajuns dimineata la ora 8,9 acasa stone..de m-am trezit in balcon in pielea goala de cantam pt vecini.porma m-am imbracat si m-am bagat in vana de m-am culcat.Imi placeau foarte mult semnele de circulatie ..aveam o colectie cu baietii prin casa…drum in lucru! acces interzis si o tablita cu str.Plopilor.
  Apoi acum de vo 1,2 ani incoace ma preocupa cu totul altceva.Citesc foarte mult,ce nu am facut 26 de ani,carti de dezvoltare personala,spiritualiate etc. ma preocupa mediul inconjurator,sanatatea preventia,oamenii.Incerc sa imi depasesc cat mai multe limite,sa pot sa cresc ca persoana.
  dream big folks.

 24. Satmareanca says:

  @ al2lea
  Sătmărean îndrăgostit de oraşul acesta …ei, da, bun început pentru o descriere 🙂
  Ar trebui să te plătească primăria la imaginea ce o faci urbei de adopţie. Aşa-i că suntem cei mai cei din ţara asta? :)))
  O să-i spun Sătmăreanului să ia aminte la faza cu gătitul, că mie nu prea îmi iese pasenţa din motive de lipsă de timp 😀

 25. Satmareanca says:

  @ Radu
  Şi eşti vegetarian, asta ai uitat să spui :))) Te-am citit după scris 😀 Da, şi io-s din aia care ştie citi în stele :)))
  Dacă te preocupă oamenii, înseamnă că nu te plictiseşti ever. Pentru mine rămân o enigmă cei mai mulţi…

 26. ruxi says:

  @Oana
  Sa fie!:)))

 27. Spedy says:

  am inteles ca nu trebuie sa ma justific in nici un fel .asa cum am mai spus sant cea ce sant si numai eu pot daca nu sa schimb lucrurile ,sa fac in asa fel incat acestea sa fie decente si curate.am mai spus-o si o repet daca este nevoie, ca nu am a-mi face nici un repros nici in cea ce spun si nici in cea ce gandesc.nu fac rau nimanui si nu-mi permit sa agresez in nici un fel absolut pe nimeni cu atat mai putin pe cei ce,fara voia mea pot si gandesc mai bine decat mine poate ,dar exprima mai coerent si concis cea ce traiesc si simt cu toata convingerea.nu sant si nu voi putea fi vreodata dusmanul cuiva si stiti de ce? am vazut moartea nu o data ,ci de doua ori si va pot spune foarte sincer ca , si daca am vorbit in gluma de asta uneori , cred ca mai am inca indatoriri aici in lumea asta ca nici acolo nu eram in regula ,birocratul de serviciu n-a gasit insemnul nu stiu carei institutii supreme….
  spun cea ce spun si nu-mi este rusine nici de trecut si nici de prezent.sant un om liber si nu-s dator nici macar o centima nici unui individ,nici unei institutii a statului nici moralei ,nimanui.poate ca suna prea personal dar….asta-s eu.
  va multumesc pentru ingaduinta.

 28. Spedy says:

  a da uitasem .primul conflict cu familia l-am avut la 7 ani cand am pierdut primaoara notiunea de timp (daca ea exista),
  uitandu-ma in sala de „piatru „de la teatrul de papusi din pitesti,lasandu-i pe afara pe toti ai casei .(bineinteles ca toate cheile(3) le luasem sa fiu sigur ca imi ramane macar una .sansa a facut ca de la 10ani sa cresc intr-un mediu artistic ,am invatat la scoala si apoi liceul de muzica din acelasi oras.acum sant stramutat in bucuresti,am sotie si un baiat student,si multumesc lui dumnezeu ca-s inca bine ,nu sanatos dar bine.

 29. Satmareanca says:

  Spedy, ai înţeles bine, nu trebuie să te justifici. Repet iar, mă temeam că unii vor crede că vă cer buletinul la control :)))
  Bucureşti zici? De ce am crezut eu că eşti de prin alt judeţ din acea zonă? Habar nu am 😀
  Sunt sigură că mai ai multe lucruri de făcut pe lumea asta, mult timp de acum înainte şi tocmai de aceea eşti printre noi. Ai grijă de tine 🙂

 30. al2lea says:

  Crina, sunt locuri si mai rele decat Satmarul… In ceea ce priveste propunerea ta cu palta, sunt de acord… cu cine trebuie vorbit?
  Apropo de timp liber… pentru placerile vietii trebuie sa ne facem mereu timp…
  🙂

 31. Darius says:

  Eu sunt socialist. Si nu ma refer deloc la culoarea mea politica.

 32. Carmen says:

  eu sunt fericita! Maine la 2, in München mi se implineste o dorinta veche veche de ani de zile, seara o vad pe sora-mea, imi vad nepoata, am carnetul ce mai!

 33. UNGURU says:

  CHE companera Satmareanca te saluta UNGURU care atrecut sa comenteze aceasta postare .Companera Satmareaca sa-ti raspund la intrebari 1)UNGURU este un roman simplu:))))))))))))ha ha ha ,1*)UNGURU vrea prin orice mijloace sa -si impiedice copii ca sa emigreze,:)))))))) ha ha ha ,2) lui UNGURU -i plac multe ,dar in special sa bea ca sa nu faca prostii :))))))))ha ha ha .2*)lui UNGURU nu-i place situatia actuala si situatia viitoare care va veni ,daca nu face ceva :)))))))))ha ha ha ,4$)raspuns suplimentar ,UNGURU este un taliban rebel din PSD-eu ,este un social democrat ,este un om batrin,care se uita dupa femei mai tinere ,problema este ca UNGURU este un misogin notoriu:))))))))))))ha ha ha .CHE companera Satmareanca te saluta UNGURU.

 34. Satmareanca says:

  @ Al2lea
  Aşa spun şi eu, de aceea am rămas aici :)))
  Ziceam şi eu de plată, nu vezi că sunt zgârciţi toţi şi-şi dau doar pentru ei? :)))

  @ Darius
  Am priceput, dar poţi să te referi şio la aia 😀

  @ Carmen
  Mă bucur! 🙂 Şi io vreau!!! Câte în lună şi în stele mi-ai povestiti zilele astea pe mess, de asta ai uitat 😛

  @ UNGURU
  Aşa, am priceput că trebuie să fim mangă ca să nu facem prostii. Asta pentru că nu le mai ţinem minte? :))))

 35. Alandra says:

  Nu cine suntem, ci, vorba lui Geoană, câţi suntem 😆

 36. Satmareanca says:

  Dacă era o întrebare asta, răspund: mulţi şi deşi 😆

 37. octavpelin says:

  Cine suntem?,suntem oamenii viitorului !Imi place sa scriu fiindca asta asta contopeste cele doua bucurii:de a vorbi singur si a vorbi cu prietenii si de ati face prieteni si sa mentii relatiile de prietenie !

 38. Satmareanca says:

  🙂 Sună bine ce spui! Măcar de ar suna atât de bine şi viitorul :)))

 39. lol says:

  Cine eu??????? Lisnii colavec!- Oblomov. De zece ani nu mai produc, consum din ce am produs. Doritorii sa ceara explicaţii suplimentare:)!!. Iubesc oamenii si tot ce creste sub soare. Animale, plante.
  1) Oamenii sunt cei mai valoroşi pentru mine. Pe cei care au ceva de spus pentru noi încerc sa ii ţin aproape sau sa mă ţin după ei, când pot.
  2) Plantele le respect nu pot sa comunic cu ele sunt prea gingaşe pentru mitocanul din mine. Dar le respect!!!
  3) Animalele. Alta viată cu ele, mă înţeleg mai bine decât cu oamenii. Le scarpini, le hrăneşti si daca te musca e clar ca tu ai fost prost ai greşit undeva si poţi sa reiei relaţia.
  HEI LOL!!date jos ca ii rupi spinarea! Mai este puţin si îţi cresc aripi de Heruvim.
  Imi place sa contrazic orice!!!! la şedinţele de brainstorming toată viaţa am avut rezervat locul „Domnului NU” Cand am dreptate sunt fericit, cand nu, o săptămâna nu vorbesc nici cu mine!!!
  aşa mi-am selectat prietenii sunt de doua categorii:
  Cei pe care i-am convins eu.
  Cei care m-au convins.
  Criteriu: Fara resentimente!!
  Ma enervează tipi care au idei mai rapide si mai bune ca mine pe o tema data. Exemplu:
  Mor ca nu am gasit asocierea cu „Alcolici anonimi” a
  lu’ Trexel. Este de milioane. De ce nu am avut eu idea?.

 40. Satmareanca says:

  LOL, scuze! Nu ştiu cum mi-a scăpat comentariul tău!
  La alcoolici, nealcoolici, da ne-am destăinut bine. Cred că după acelaşi model :)))

  Io în ce categorie de oameni oi fi? 😆

 41. Trexel says:

  tu?
  tzie-tzie :)))))))

 42. Trexel says:

  :))) ok, hai ca ce-i prea mult strica… din ce stiu io tzie-tzie (asa se pronunta) pe la chinezi sau japonezi inseamna sor’mea

 43. Satmareanca says:

  No, aşe. Tocmai îmi storceam creierii pentru o înjurătură deşteaptă 😆
  N-am înţeles ce e cu ea. Sau n-am vrut să pricep 😛

 44. lol says:

  Faci parte din cei care m-au convins!!!:). Sa fiu civilizat cu orice preţ sa cedez câteodată, ca sa rămân acilea lângă voi. Au ce mă doare!!!!!!!!:))))

 45. Satmareanca says:

  Merci, Lol! Eşti binevenit tot timpul printre noi! 🙂

 46. Paul says:

  Sa ma citez: „Un barbos care nu are toata tigla pe casa!”

  Bucurestean cu pedigree! :mrgreen:

 47. Satmareanca says:

  Paul, tu nu ai lame? Îţi trimitem din Satu Mare câteva? Pentru bărbierit nu pentru vene :))))

 48. Paul says:

  Sa fac o ferma de lame? nu e rea ideea… 🙂 Se gasesc si peruani care sa cinte muzica de prin Anzi! :mrgreen:

 49. Satmareanca says:

  Dai comision pentru ideea asta :)))

 50. Paul says:

  nu ma pacalicii… 😛 ca tu aveai alte lame in gind! 🙂

  Dar merge de o asociere :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: