Ziua cea mai lungă

‘Neaţa popor! Azi facem botezul uninominalului. Ca la orice botez, ar trebui să ţinem toţi aproape. Deşi părinţii nu sunt cei mai de soi, iar copilul e handicapat. Ori, tocmai de aceea ar trebui să-i ajutăm să-şi revină. Ei se înghesuie deja la urne şi la TV. Voi cam staţi acasă. Probabil dormiţi neîntorşi. Şi eu aş fi stat în locul vostru la ora asta. Dar joc într-un alt film. Sunt la a doua cafea. Mareee… Şi am făcut deja un tur de forţă prin secţiile de votare. Lumea e oarecum confuză. Am întâlnit oameni care nu şi-au găsit candidatul preferat pe buletinul de vot şi n-au înţeles de ce. Alţi oameni care nici nu au ştiut bine ce să aleagă.

Fug să votez şi ne vom tot auzi azi, căci pentru mine e o zi foarte lungă. Şi cred că şi pentru mulţi dintre voi.

UPDATE ora 12.00. Între timp am votat. Aşa cum au făcut alţi 4,09 % dintre sătmăreni, iar la nivel naţional 4,87 % dintre românii cu drept de vot. Asta până la ora 10. Văd că deja au fost mai mulţi sătmăreni decât de obicei la urne. La secţia la care am votat eu se vorbea mai mult ungureşte. S-ar putea să fie asta explicaţia. Voi aţi votat?

UPDATE 1. Priviţi şi vă cruciţi ce rezultate dădea exit-poll-ul la ora 11. Cu cifre noi vine şi Bădin. Da’ Turambar tace. Stăm cu ochii pe el :)) Cifrele ar fi astea: 41 (39), 29 (28), 21 (18)…

UPDATE 2. Dacă nu aveţi chef să votaţi oameni, votaţi bancul! La Mordechai. Sună infinit mai bine decât ce se aude la TV :))

UPDATE 3: Ultimele rezultate ale exit-poll-urilor, la ora 16: 39, 31, 21. Via Bădin.  Palatul Şuţu zice că scorurile, la ora 17.00, ar fi acestea: 37,9; 29,8; 20,1.

Despre Satmareanca
Ziaristă

61 Responses to Ziua cea mai lungă

 1. Spedy says:

  sa speram ca va fi o zi luminoasa si mai ales LUMINATA.
  asa cum negura si tina ne fac sa pretuim mai mult lumina ,in tot raul ce ne inconjoara sa infloreasca florile sperantei,dee domnul lumina intelegerii si povara dreptatii

 2. gurau silviu says:

  Sunt un om umil,si de multe ori caut ceea ce au pierdut sau aruncat altii.Gasesc , adun si sortez;vise pierdute,sperante naruite,,idealuri distruse,,bucati de orgoliu, puritate morala ,dar si credinta,patriotism,bun simt,onestitate,cinste,luciditate,iubire, toleranta ,intelegere, fidelitate,acestea sunt niste vechituri,nefolositoare in vremurile de acum,nu au valoare.Acum la mare pret sunt;minciuna,inslatoria ,nesimtirea,adulterul ,tradarea, intoleranta ,furtisagul[mai mare sau mai mik,dupa posibilitati] promisiunile incalcate si neonorate,naivitatea inrudita cu prostia,indolenta,pasivitatea ,cinismu l si reaua credinta.Noaptea tarziu , dupa incheierea alegerilor ,imi voi lua sacul si voi porni sa caut ce au pierdut romanii sau ce au aruncat de data asta!

 3. Spedy says:

  domnule incep sa te pretuiesc tot mai mult .asa este si chiar ai de treaba serios .dar hai sa fim mai optimisti si astazi sa privim linistit si senin la viata asta asa cum este ca, poate fi si un sfarsit dar si un inceput.ce este bine si ce-i rau….urma alege.

 4. yoda says:

  ziua cea mai lunga, dar totusi este scurta 😆

 5. Satmareanca says:

  @ Spedy
  Multă lumină nu va fi că e lung tunelul, dar să sperăm 🙂
  Faină simfonia. Merci!

  @ Silviu
  Nu este câştig fără pierdere. Oricum, vei avea multe de adunat, oricare va fi rezultatul :))

 6. Satmareanca says:

  Yoda, nu ştiu cum reuşeşti de intri tot la spam. Te-a rezolvat careva :))

 7. radu says:

  neata’ acuma m-am trezit ioi da bine’i.
  „ce?! ai schimbat cafeaua!!”

 8. ŞuKăRiT says:

  Să-ţi dau şi ţie ce-am „furat”, să nu zici că nu mi-s darnic, da?!

 9. Satmareanca says:

  @ Radu, deja e la amiază, dar treacă de la mine. Între timp am schimbat-o şi pe a doua 😀

  @ ŞuKăRiT, ce, am zis io că nu eşti? Eşti prea generos. Mulţumim! Imaginile m-au convins, dar m-a lăsat sunetul în plop, brusc şi dintr-odată 😀

 10. lol says:

  Am votat deci: Din partea mea fără număr, am fotat toţi politicienii de pe buletin mă rog cit a ajuns tuşul, ca sa le iasă ochi ca la melci. Ce nu este si un senator al melcilor??

 11. Satmareanca says:

  Lol, măcar de ar lua în calcul toate ştampilele, să iasă la numărătoare 😆

 12. Spedy says:

  pai daca se socoteste toate stampililii o sa cam aibe de numarat si apai sa vezi ce procentaj la votare ar iesii……hahaha……asa neica ….fara numar….fara numaaaaarrrr…..

 13. Oana says:

  Neatza, acum merg si io la vot. Tu sa ai spor la treaba, ca ai si inca multa.

 14. ciprian blidaru says:

  Sa mergem la vot deci, si sa votam romaneste.

 15. Vania says:

  Am fost, am votat, influenţat, ce-i drept, şi de coniacul Metaxa…

 16. lol says:

  Stampile?? La noi ca toate alea „ie” fără număr. Cum spuneau oltenii pe timpuri : Hai la alea drăgănele si la guşteri de ia morţi, olteni cu cobiliţa in cârca prin mahalalele Bucureştiului. Pentru cei foarte tineri traducere: Hai la zarzavaturi si la peste!! Stampile, buletine, de la nasul sa fie primit!!

 17. Satmareanca says:

  @ Spedy
  Au timp, că-s pe banii noştri şi la numărat :)))

  @ Oana
  Succesuri! Încerc să am 😀

  @ Ciprian
  Şi io aşa am zis. Dacă nu, pe aici ne putem trezi cu surpriza să câştige UDMR şase din şapte mandate posibile. Am exagerat, dar pot lua multe…

  @ Vania
  Acum depinde cine a făcut cinste 😛

  @ lol
  Fără număr, fără număr. Bun şi aşa :))

 18. Vania says:

  Păi, cam ştim cine-a făcut… Liberalii n-au dat decât un pix, aşa că le-am urat succesuri, fiind un tip bine-crescut.

 19. Satmareanca says:

  Am dedus şi stau liniştită 😀

 20. octavpelin says:

  Chiar azi este ziua cea mai lunga,sunt curios ,daca se adevereste ce-am prorocit,ca se vor prezenta doar 30% din electoratul roman ,la botezul uninominalului,sper sa pierd si sa prezinte mai mult de 30%!!!

 21. ernesto says:

  @Vania
  Daca ai fost influentat de Metaxa, care e grecesc, deci ortodocsi de-ai nostri, cred ca ai votat bine.

 22. ciprian blidaru says:

  @Vania
  Important e ca n-ai fost influentat de borocz palinka.

 23. Satmareanca says:

  Octav Pelin, maxim 30% din electoratul român şi 7 la sută din cel maghiar 😆 Eşti pe aproape :)))

 24. Vania says:

  Ernesto:

  Şi eu cred că m-am orientat (de la Orient) mulţumitor. Când zici Metaxa, zici Ortodoxie…

  Ciprian:

  Borocz Palinka, din motive absconse, îmi provoacă iritaţii gastro-duodenale…

  Crina:

  Sper să fi făcut şi alţii deducţiile logice, dacă vor să bea Metaxa…

 25. Subi says:

  Si ce daca au vorbit mai mult ungureste? Iarasi ai probleme cu unguri ca de obicei. Nu esti un satmarean adevarat asta e clar !

 26. Satmareanca says:

  Vania, cred că se înghesuie mulţi. Am văzut pe unele bloguri nişte procente la exit-poll-uri de îţi ies ochii din orbită 😀

  Subi, nu am absolut nicio problemă. Am vrut doar să ieşi tu din bârlog. Numai atunci apari când zic ceva de ei în zi de alegeri 😛

 27. Spedy says:

  #
  RSS Mediafax – Ştirile zilei

  * A apărut o eroare; probabil feed-ul nu funcționează momentan. Încearcă mai târziu.

 28. Satmareanca says:

  Probabil îl accesează prea mulţi. Intru direct pe site. Oricum aşa sunt obişnuită. RSS-ul îl folosesc rar 😀

 29. Oana says:

  Heheeee, castiga Darius 😀

 30. Trexel says:

  io sper sa le iasa la toti procente atat de mici incat sa se apuce dup’aia, cu obisnuita lor jigodenie, sa negocieze si sa imparta voturile voastre, sa le vanda… sa va vanda pe scaune si pe locuri in fata. sa fie intr-adevar o lupta scarboasa si parsiva; poate o sa va dati seama pana la urma de ce nu merita nici unii votul vostru democratic. pentru ca raul cel mai mic nu exista. fiind prea mic, el se va alia cu un rau mai mare ca sa faca mai mult rau decat ati sperat voi ca art putea face votandu-l.

 31. pamflezistul says:

  Au dreptate sa nu stie cu cine sa voteze. Sau cum. Asa cum nu stiu nici daca sa-si vaccineze fetele. Pentru ca nu sunt informati! Iti dai seama cat de vizibili s-au facut unii candidati, daca „Am întâlnit oameni care nu şi-au găsit candidatul preferat pe buletinul de vot şi n-au înţeles de ce.” De aia. Pentru ca asa popor, asa alesi, si invers. Mi-e egal in momentul asta care vor fi scorurile si cine ce aliante va face, respectiv care va fi componenta guvernului. Tot ei sunt, oricare-ar fi, plamaditi din acelasi material.

 32. gurau silviu says:

  oare ce cal,,de bataie isi va alege Baselu”???:)))))Va fi o coalitie intre,Klingonienii,Hun-si sau li sau do,re,mi ,fa, sol si cei din Orion….ua ha ha ha,ce ma distrez

 33. gurau silviu says:

  Romanii sunt mai intelepti ca Manea ,Manea ,fiara rea,,Nalt la stat,,,mare la sfat[politician abil,un fel de Hrebenciuc]cand nu ai din ce sa alegi,,,ce sa alegi???:)))))asa ca stau pe bara ,sa vada minunea cu ologul,,care va incepe a mearga!:))))

 34. Spedy says:

  preluat de la starlete

  Update BEC: Prezenţa la vot până la ora 14.00 a fost de 19,84% Prezenţa la vot, la nivel naţional, până la ora 14.00, a fost de 19,84%, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Marian Muhuleţ.

  Aproximativ 15,85 la sută dintre bucureştenii cu drept de vot s-au prezentat la urne pînă la ora 14.00, cea mai mare pondere de opţiuni exprimate fiind în sectorul 2, iar cea mai mică în sectorul 3, informează Biroul Electoral BEM.

  Astfel, prezenţa la ora 14.00 era următoarea:

  în sectorul 1 – 18,50 la sută

  în sectorul 2 – 18,63 la sută

  în sectorul 3 – 13,46 la sută;

  în sectorul 4 – 14,64 la sută;

  în sectorul 5 – 15,41 la sută;

  în sectorul 6 – 15,50 la sută.

  Următoarea situaţie referitoare la prezenţa la vot se anunţă la ora 19.30.

  La alegerile din 2004, prezenţa la vot în Bucureşti, la ora 14.00, era de 21,55%, iar în 2000 a fost de 24,81 %.

  Se pare ca Ontanu, a reusit sa convinga cel mai bine electoratul. Cel mai bine s-a votat in Cetatea Rosie.

 35. Satmareanca says:

  Merci, Spedy pentru date! Io sunt în focuri cu mărunţişuri gen s-a suspendat votul, s-a reluat, s-a pierdut ştampila, s-a contestat bla bla bla 😀 etc Dar bag ochiul pe aici tot timpul şi apreciez că mă ţineţi la curent 🙂

 36. Raducu says:

  Eu n-am votat si nu votez.

  In primul rand ca nu cred ca votul meu poate decide ceva. Cand ai de ales intre aceeasi marie cu un milion de palarii si toate furate, rezultatul e acelasi oricum ai intoarce-o.

  Si in al doilea rand ii urasc atat de mult pe tradatorii astia de politicieni romani, incat simt ca m-as trada pe mine insumi daca as pune stampila pe vreunul din ei.

  Am zis!

 37. gurau silviu says:

  E Sf Andrei ,pocaiti-va!!!Astazi, 30 noiembrie romanii ii sarbatoresc pe toti cei ce poarta numele Sfantului Andrei. Se spune ca Sf. Apostol Andrei, ucenic al Botezatorului a fost cel dintai trimis spre propovaduire spre tinuturile Greciei, Marii Negre si Dunarii dupa Inaltarea Domnului ajungand astfel si pe meleagurile noastre. Considerat ocrotitorul romanilor, Sf. Andrei a poposit se pare prin tinuturile Dobrogei, lasand in urma sa un lacas sfant in care el primise gazduire de la preotii locali – Pestera Sf. Andrei. La cateva sute de metri mai departe se vad in stanca si urmele vechilor chilii unde se spune ca ar fi trait ucenicii sai, dar si urmele sapate de cele 9 izvoare ce formau odinioara paraul in care au fost botezati primii crestini.
  Se spune ca prima biserica crestina de la noi a fost cea aflata in aceasta pestera. In 1944 biserica a fost sfintita, insa ulterior a fost distrusa de trupe rusesti. Abia dupa 1990 biserica din pestera a fost refacuta. Cu toate acestea in ea a fost pastrat ”patul Sf. Andrei” o scobitura in stanca, unde se presupune ca se odihnea propovaduitorul, patul oferind alinare astazi celor suferinzi.
  De aceasta zi se leaga insa la romani mai multe traditii si obiceiuri mai mult sau mai putin crestine.
  Legendele si povestile din popor spun ca:
  – astazi vin strigoii sa fure rodul livezilor si mintile oamenilor. Pentru izgonirea lor, ferestrele si tocurile usilor trebuie unse cu usturoi de fetele tinere.
  De aceste idei se leaga si obiceiul pazirii usturoiului de catre fete si baieti; se spune ca in timp ce acestia petrec, usturoiul este inzestrat cu calitati aparte ce il transforma in remediu in caz de boala. Se spune totodata ca acele fete care poarta astazi usturoi la brau se vor casatori.
  – un alt obicei era macinatul graului indarat; prin amestecarea lui cu apa se obtinea un aluat din care se faceau turte ce erau asezate pe o scandura. Apoi se dezlega cainele din lant, iar pe a carei turta o manca prima, insemna ca acea fata se va marita prima.
  – prin alte zone, felete erau imbracate cu cojoace si legate la ochi. Daca astfel reuseau sa prinda in staul oile, era semn ca nu se vor marita; daca prindeau insa berbecul, fetele aveau sa se casatoreasca cat de curand.
  – in unele sate se spune si astazi ca nu e bine sa maturi de Sf. Andrei sau sa arunci gunoi afara pentru ca lupii sa nu manance vitele.
  – in unele sate copiii sunt trimisi cu faina la raspantie de drum. Se spune ca daca dau ”de pomana
  lupului” aruncand faina in cele 4 zari, lupii nu vor manca vitele.
  – pentru a vedea cum va fi anul ce va veni, se aduc in casa crengute de visin, prun, mar sau cires si se pun in apa. Daca infloresc pana la Craciun inseamna ca anul este roditor. Aceeasi semnificatie o are si graul frumos incoltit dupa ce a fost pus de fiecare membru al familiei intr-un vas cu putina apa. Graul sadit nu trebuie aruncat dupa Craciun, ci dat pasarilor.
  – daca in familie sunt membri bolnavi, este bine sa se aduca in casa o icoana cu Sf. Andrei pentru o
  grabnica insanatosire.
  – astazi se binecuvanteaza apele izvoarelor si fantanilor sa nu sece anul urmator.
  – daca vitele se agita in noaptea de Sf. Andrei e semn ca vin lupii. Pentru a le proteja, gospodarii fac cate o cruce din ceara pe care o lipesc pe cornul drept al vitelor.
  – se spune ca azi nu e bine sa te piepteni si nici sa torci lana.
  – pentru a-si visa viitorul sot, fetele tinere isi pun sub perna 41 de fire de grau.
  – azi nu se dau bani imprumut si nici daruri pentru a nu pagubi.
  In popor se spune ca Sf. Andrei (Mos Andrei) este cel care deschide frumoasa luna a cadourilor

 38. Satmareanca says:

  Răducu, şi eu am votat cu mare silă, dar nici nu ştiu bine de ce am făcut-o. Am mâncat un kil de lămâie înainte :)) Acum voi fi acuzată iar că am ceva cu ungurii, dar ei chiar s-au dus în număr mare la vot, faţă de români. E şi ăsta unul dintre motivele pentru care am mers la vot… Iar o să-mi sară lumea în cap. Nu-i bai, poate îmi revin că încep să resimt oboseala 😀

 39. Satmareanca says:

  @ Trexel
  Până la urmă întreb: numai io am fost la vot de pe aici? Mă rog, io, Oana, Spedy, nea Costache, vania. Aaa, suntem câţiva. Credea, că sunt minoritară ca şi în secţia de votare. dar tot nu om să fie foarte-foarte rău ca şi ăla de care vorbeam io 😉

  @ Pamflezistul
  Mie toate îmi sunt egale, vreau o canapeaaaaa :))) Nici nu mai ţin pasul cu sondajele, sunt anesteziată 😆
  Oricum, vorba ta, tot aia-i. Iese cine vrea Băse. Şi oricine o ieşi, oricum e tot aia din punctul meu de vedere. No, dar încep să văd lucrurile ca pe o ştire :)))

  @ Silviu
  Strigoii vin şi ei la noapte. Ăştia ce ne poartă srâmbele tot timpul 😆

 40. gurau silviu says:

  in romania e cutuma ,legea pamntului,sfatul batranilor,legatura de sange,rudenia ,nepotismul,obiceiuri straine impamintenite{vezi bacsisul.de sorginte turca],divanul,sfatul boieresc,si toate acestea vor dispare peste noapte?Noi alesi vor fi ei facuti din alt aluat??Sunt ei puri si hotarati ca cei dintai crestini?Au ei stofa de martiri in slujba neamului??Vom alege noi niste legiuitori desavarsiti???Nhhhh ce faina am macinat pana acum tot aia vom produce!!!:))))))))))))))))

 41. gurau silviu says:

  Mai nene!! ce si sparg astia capul pe te-veu si ce despica firu’n patru,ti se face greata!!!!

 42. gurau silviu says:

  ungurii sunt strigoii istoriei,,de aia dau navala la urne ca inaintasi lor huniii{e vrajeala,nu au nimic comun cu hunii]:))))))

 43. Raducu says:

  Te inteleg, Crina. Si ce spui tu ma face sa ii urasc si mai mult pe orcile care se intituleaza pompos „politicieni romani”.

  Stii, n-am blestemat niciodata, dar acum (ca de altfel si in ultimii 3-4 ani) ma trezesc ca imi vin pe limba cele mai cumplite blesteme cu putinta fata de nenorocitii astia. Noroc ca nici buzele, nici limba si nici macar gandul blestemului nu trec de bariera „studiului de prefezabilitate”… 🙂 M-as murdari inutil cu niste oameni care imi par ca se blesteama ei insisi zilnic atat prin ceea ce fac, cat si prin ceea ce nu fac.

  Vai noua, ca-i avem pe cap si vai lor, ca exista!

 44. Satmareanca says:

  Silviu, noroc că am de scris, mărunţişuri, cum spuneam, şi aud prea puţin din ce se despică. Aşa, un zgopmot enervant de fundal 😀

  Răducu, of, şi io aş avea atâtea de înjurat că nu îmi găsesc cuvinte destule în vocabular. Noroc că pe aici suntem multiculturali şi uzăm şi de expresii în alte limbi 😆

 45. Raducu says:

  Zum Beispiel?

 46. ciprian blidaru says:

  Au aparut si comentatorii de curte pe la tv-uri. Nu stiu, da astia risca sa devina mai dezgustatori decat politicienii.

 47. Satmareanca says:

  Răducu, bănuiesc că nu m-ai înjurat 😀

  Ciprian, analişti, pupincurişti şi altele de genul. Îmi toacă creierii deja. Dacă eram puţin curioasă de rezultate, acum auzindu-i toată ziua abia mai sunt…

 48. Nu cunosc nici o perioada, nici inainde de 89 si nici dupa, in care statul roman sa fi fost altceva decat dusmanul poporului roman si al meu personal.
  In mod logic, imi doresc un stat cat mai slab, cat mai putin legitim, ca sa-l mai pot da cu dintii de caldaram, din cand in cand.
  Asta astept de la alegerile astea si de la cele viitoare.

 49. pamflezistul says:

  Ai alergat azi, ai? Las ca, domnisorica fiind, e numai de bine! Sa faci miscare, ma refer. Eu mi-am votat pamflezia. L-am votat pe EL, pe Bula. Dreptul meu. Alegerea mea. Nu stiu daca e infantila alegerea, au ba, daca denota iresponsabilitate, au ba, dar, la ce mi s-a oferit… asta am dat.

 50. Spedy says:

  deci zarurile au fost aruncate…..
  PSD+PC-36.5%
  PD-L -30.9%
  PNL -20.4%
  UDMR – 7 %
  om trai si om vedea….daca cifrele astea vor ramane…..
  daca inteleg bine vom avea doar cateva variante:

  PSD-PC +PD-L = 67.1%
  PSD-PC +PD-L +UDMR =74.1%
  PSD-PC +PNL =56.9%
  PSD-PC +PNL +UDMR =63.9%
  PD-L +PNL =51.3%
  PD-L +PNL +UDMR =58.3%

 51. Spedy says:

  @alex.dumitrascu, daca asa ar sta lucrurile,s-ar gasi destui care s-o faca inaintea mea si ar face-o si acum daca ar putea….

 52. Spedy says:

  ca prima observatie ,uite ca, pentru prima data ,se poate forma un guvern fara …….UDMR!!!!!!!!.

 53. Satmareanca says:

  Spedy, am pus postare nouă cu exit-poll-urile. Cred că UDMR va conta şi de data asta. Merci pentru calcule! 🙂

 54. Satmareanca says:

  Alex, nu prea ma ce spune în plus. Sunt la fel de dezamăgită…

  Pamflezistul, şi încă mai alerg. Şi mai am, câteva ceasuri. Face bine, da, mă consolez cu asta 😆 Variantă bună Bulă şi măcar e opera ta :))

 55. Spedy says:

  @gurau silviu.la noi in sudul tarii,aici unde o data a fost granarul europei,de ziua Sfantului Andrei se pune grau la-ncoltit ,iar cea ce creste va fi folosit la sorcovit alaturi de alte simboluri ce menesc bunastarea si prinosul….dincolo de rostul simbolic,mai este si un rost foarte pamantean ,din imediata realitate,in felul asta se testa puterea de germinare a semintei si perspectiva evaluarii estimative a recoltei viitoare.

 56. Spedy says:

  pai zic ca ar putea sa nu mai fie o conditie .se pot face cel putin trei variante fara participarea udmr.

 57. Satmareanca says:

  Am înţeles. Întotdeauna s-a putut, dar întotdeauna au ajuns. Cred că se vând mai ieftin :)))

 58. gurau silviu says:

  Garda moare in picioare!!Vom fi ce am fost si chiar mai mult!No passaran! Pe aici nu se trece!!PNL +PDL[ un fel de aliantza A.D ,,ca D.A a mai fost si romanii au votat schimbarea]:)))sau PSD+ cine se ofera?? Si vom macina acelasi sir de vorbe!!Spectacol ieftin,servit de sf. Andrei poporului roman

 59. gurau silviu says:

  Eu vream un partid majoritar, indiferent care,sa despartim si noi apele de ape ,uscatu’ de uscat apa de uscat.Ca Moise bre! Nu merge ceva bine,sa stim pe cine tragem de urechi,merge bine, sa felicitam,,Astia vor trage o mormaiala samanica si iar o sa umblam deochiati si cu dureri de cap patru ani.Base e de vina,prim ministru,ba pdl, ba udmer, e chiar psd ca pana acum![Becali a ajuns la concluzia ca politica si carnea de porc sunt fff ,deosebit de grele!!!]:))))

 60. Satmareanca says:

  @ Canadianu’
  Bine ai venit! 🙂
  Merci pentru link. O să-mi permit să-l folosesc într-o nouă postare zilele astea 🙂

  @ Silviu
  Mai bine ne-ar da ţara pe mâinile noastre :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: