Adunareeeea!

Aici. Nu motivăm absenţele 😀

Despre Satmareanca
Ziaristă

12 Responses to Adunareeeea!

 1. Oana says:

  CIne lipseste, plateste! 😀

 2. Adrian SM says:

  @Oana Da da,profiti de mine ca-s prins la stramtoare… 😦 Sadico.. 🙂

 3. Lilick says:

  Ce se da? 🙂

 4. Satmareanca says:

  Lilick, mici, bere şi alte pomeni electorale 😀

  Oana, foarte bună ideea 🙂

 5. Trasnea says:

  Stimata doamna observ ca in ultima vreme devenitzi din ce in ce mai invidioasa.Astfel cu tristetze descopar ca nu l-atzi invitat la magnificul eveniment, pe cel mai titrat bloger satmarean,cel care s-a pus chezas benevol si bogeristic si cu un sfert de norma(plus trotineta) in sprijinul urbei.Si ma refer desigur la stimabilul Adam Boier.De asemeni am observat ca nici despre marele si tristul eveniment care l-a marcat pe stimabilul Boier acum mai bine de doua luni nu atzi scris nimic in ziar.Am cautat in zadar la Gura Targului,la Anchete si dezvaluiri…….sau pe ultima pagina o stire calda din prosectura rece redactata de blonda Lorelai…..nimic,absolut nimic!Vad ca si prietenii dvs ,redactori pe blogu’ lu’Boier au tacut malc,desi unii isi permit sa va sune la ore indecente!De ce !?Nu merita acest om macar sa fie si el bagat in seama?
  Astfel am hotarat,deoarece nu am blog,”ca sa ma promovez pa mine”,nefiind scriitor ci doar un anonim (celebru),am hotarat ,precum ziceam,sa prezint eu evenimentul:
  PARASTASUL DECEDATULUI BLOG PROURBE

  Tristul eveniment a avut loc cu aprox. doua luni in urma ,decesul blogului inregistrandu-se la data de 18 martie,fix!Pe langa redactorul sef Boier au mai fost prezentzi si redactorii blogului,Trexel,Kosma JeRe,Al 2-lea ….Au fost invitatzi si oficiali; primarul care este,barbatul care a fost,Gyulea(nu a venit spunad ca pregateste o poveste cu reciclarea selectiva),prefectul care a fost,contzopistul care este,Raducu(nu a venit,motivand ca nu are mijloc de deplasare,Citroenul Crossover fiind la targ),Gabor Keschereny,boul care este si va fi,(nu a venit fiind ocupat la terasa No Pardon sa discute cu Vasile Palinca Fogel despre traducerea in maghyara a numelor strazilor),Stelf Adrian,cumnatul care este,consilierul de poe strada care a fost ( nu a venit, preferand sa motzaie, sa se scobeasca-n dintzi si sa dea sms-uri la zilele culturale teutone)…si altzii!
  In loc de slujba de pomenire s-a trecut direct la consumarea colivei cu bombonele,preparata de Al2-lea,in calitate de bucatar al blogului.Acesta(dar si invitatzii) ar fi preferat o ceafa da porc ,cu mujdei,insa ghinion,analizele la laboratorul Sinevo,nu au fost satisfacatoare,astfel ca pe langa post si rugacine,doamna doctor Lupu (foarte amabila)le-a permis cate o linguritza de coliva (dar administrata cu moderatzie)!Adam Boier (fiind mai simtzitor)a varsat o lacrima si a spus ,fara rautate in glas ca “asa a fost sa fie,fortze oculte luptand cu indarjire la ingroparea blogului urban”.Apoi Jere Kosma a dat cititre unor pasaje din lucrarea sa de masterat,dedicata unei axiome transcedentale,anume :”Daca castravetele contzine 90% apa si face parte din familia curcubitacee,atunci oare branza telemea care contzine 90% sare poate face parte din familia salinacee?”Un discurs magistral,magnific,inaltzator,sublim….
  Trexel a tras tot timpul cu ochiul la oo-le invitazilor sa vaza cine se scaripina,deci sa vada care e OM,au ba.Apoi s-a carat precipitat(vazand ca el a fost singurul om),motivand ca are o combinatzie.Combinatzie care s-a dovedit a fi transportatul a doua bucatzi tarnacoape din punctul A,catre punctul B,cu o perioada de tranzit intr-un portbagaj mixat.
  La sfarsit,Al2-lea (si asta baiat simtzitor) a presarat cateva petale de petunie peste “Petitzia: Taxa speciala de salubritate”.A facut-o oarecum pe furis deoare in fapt a ciordit petuniile din gradina Primadonei,profitand ca aceasta este de garda la macelarie.
  Cel mai mare absent a fost Darius Fe Pesedist,care s-a suparat pe Boier ca nu a facut afise cu parastsul,deci nu a avut ce lipi!Atat de suparat a fost ,incat nu i-a dedicat nici o melodie vesela pe blogul de informatzii “Trist blog de provincie”
  Acestea au fost faptele ,acestia au fost oamenii,astia au defilat!
  Ca un marunt cronicar ce ma aflu,Ma inclin!

 6. Satmareanu says:

  @Trasnea
  Ma enervasem deja ca eu nu apar deloc si era sa nici nu citesc pana la capat. Finalul, insa, a fost deosebit de apoteotic. Multumesc. Ma contrainclin!

  Ne dezonorati miercuri seara cu prezenta? Sa stiu cate beri sa pun la rece? 😉

 7. Adrian SM says:

  Poate faceti vreo doua- trei poze. Sa vad si eu si lumea cum v-ati distrat.. 🙂

 8. al2lea says:

  @Trasnea,
  deci… da. Ma bucur ca desi nu am nici un post pe blogul mai sus pomenit si ingropat (de unde ai informatia asta, ca eu nu stiam), citesti cu sarguinta blogul „baiatului simtzitor” si al promadonei. Nu pot decat sa ma simt onorat. Cu plecaciuni…
  al2lea

 9. Satmareanca says:

  Al2lea, te-am aşteptat azi. Poate reuşeşti să ajungi la lansare 🙂

 10. Adrian SM says:

  Ce stilati e unii..:) Parca am fi la Eton sau Oxford… 🙂

 11. al2lea says:

  @Adrian,
  …sunt ca e mai multi…
  🙂

 12. Adrian SM says:

  😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: