Anunţuri importante pentru ţară

Hălăduind eu pe cărările netului aflu că Ovidiu Ohanesian şi-a făcut blog. Ceea ce e foarte bine. Ce mă „enervează” este că nu mi-a spus când ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp şi a trebuit să aflu singură :P. Oricum, important este că am aflat şi că de azi îl voi citi constant căci intră în blogroll. Voi reveni cu o nouă postare pentru că am şi găsit acolo nişte articole beton, care nu au apărut în presă şi pe care e musai să le citiţi.

Tot aşa aflu că Ovidiu scrie la noua Agenţie de Investigaţii Media lansată de curând de nişte mai vechi prieteni din presă. Aici i-am regăsit pe Bogdan Comaroni şi pe Dan Mircea Cipariu. Succes băieţi! 🙂 Nu pot decât să salut iniţiativa şi să promit că voi contribui şi eu când voi avea cu ce 🙂 Şi ei intră la loc de cinste în blogroll-ul meu.

Da, şi cred că ar fi cazul să mă apuc de scris pe blog că începe campania şi sunt mulţi care merită „desfiinţaţi” 😀 Gata cu greva, gata cu tăcerea! Sper să mă ţină 🙂

Despre Satmareanca
Ziaristă

17 Responses to Anunţuri importante pentru ţară

 1. daurel says:

  Adevaratele noutati sunt NUMAI pe bloguri! Bine a zis dl Hera pe postarea anterioara!

 2. pamflezistul says:

  Chiar ca rarut ati cam tastat voroave in ultima vreme domnita. Ati dat de gustul vietii aleilalte pare-mi-se. Aleia reale. 😉

 3. Satmareanca says:

  Pamflezistul, după o vreme am înţeles de ce ai dispărut brusc 😉 A trebui să mi se împlinească şi mie vremea aia 😀

 4. Satmareanca says:

  Daurel, păi, la asta sunt buni prietenii, nu? 🙂 Merci pentru tot 🙂

 5. Marius Mina says:

  Cele două numere de telefon la care se pot trimite sms-uri pentru a dona sume către campania lui Crin Antonescu sunt active de astăzi, iar regulamentul campaniei şi detaliile ei se află pe site-ul oficial al lui Antonescu.

  Sms-urile pot conţine mesaje către Crin Antonescu, urmând ca la sfârşitul campaniei cel mai inspirat mesaj să fie premiat. Pe site-ul preşedintelui PNL se pot vedea în permanenţă sumele strânse prin acest mijloc. (Agerpres)

  SISTEMUL de finantare prin SMS a campaniei lui Crin Antonescu beneficiaza de accesul la doua numere de telefon. Astfel prin trimiterea unui SMS la nr 2746 (CRIN) sau 2741, abonatii de telefonie mobila pot contribui cu 1 EURO, respectiv 5 EURO, la campania lui Crin Antonescu. In schimbul acestor sms -uri, cei ce contribuie vor primi un ton de apel (imnul PNL), respectiv o imagine de fundal (wallpaper) reprezentandu-l pe Crin Antonescu.

  Textul mesajului poate contine numele persoanei care sprijina campania sau orice alt mesaj pe care doreste sa il transmita Presedintelui PNL Crin Antonescu.

  Cel mai simpatic mesaj transmis va fi premiat cu un Notebook!

  ***Atentie! Pentru a putea descarca Tonul de apel si/sau ecranul fundal trebuie ca telefonul sa aiba activata optiunea de Internet (GPRS, 3G). Sumele sunt purtatoare de TVA, costul total suportat de client va fi de 1,19 euro respectiv 5,9 euro.

 6. Satmareanca says:

  Marius, merci! Nu-mi vând votul, nici măcar prin intermediul nor concursuri :))) Iar de data asta nu votez cu nimeni 😛

 7. CristiT says:

  tara ardeeeee……baaabbbeeele se piaptana….

  buna tema de blog ati gasit in aceste momente deosebit de interesante…madam …o adevarata ziarista 😉

 8. Satmareanca says:

  Eu decid ce e important pe blogul meu, ţara arde tot timpul, iar babele sunt în altă parte 😉

 9. Oana says:

  Ovidiu ma intereseaza si pe mine 😉

 10. Oana says:

  Cristi, tema asta e de vreun an, la fel ca a mea, pentru ca estem surate 😉

 11. Satmareanca says:

  Oana, nu am înţeles dacă se referea la tema postării sau la tema blogului. Ai răspuns tu pentru ambele variante 😀

 12. Ciprian Bojan says:

  E bine să ştim şi noi. Oricum, cartea lui Ovidiu Ohanesian „Amintiri din portbagaj” nu am primit-o nici în ziua de azi… deşi am făcut comandă fermă prin mail 😦 Aş fi vrut să o cetesc!

 13. Satmareanca says:

  Ciprian, când treci prin Satu Mare îţi dau eu o carte cu autograf 🙂

 14. Ciprian Bojan says:

  Mulţam fain!!! Ţinem legătura!

 15. Satmareanca says:

  Îs p-aci (adică în redacţie) în fiecare zi 🙂

 16. CristiT says:

  apoi intr-adevar tu poti scrie ce vrei…la fel imi dau si eu cu parerea…sper totusi sa nu primesc un ban :)) si sa sti sa accepti si alte pareri chiar daca poate uneori nu sunt bune sau in contradictoriu….

 17. crizeleluarvinte says:

  dom’le stiu eu un blog nou foarte tare http://crizeleluarvinte.wordpress.com ….explica cu maiestrie de ce au ajuns tinerii intelectuali sa alunece de foame spre extreme, blogul e laboratorul unde se coace urmatoarea revolutie din romania, va zic eu, o revolutie a curajosilor intr-o tara de lasi snobi… blogul are staif, e scris cu nerv, cu umor, cu o ironie distrugatoare, fara false pudori, in raspar fata de modelele, tendintele, atitudinile fetide de azi…..am aflat citindu-l ca legionarii astia vor sa organizeze atentate impotriva puterii statale, sunt niste dementi decisi sa ucida politicieni…cica au in plan sa-l rada pe Base

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: