Ţara când o remaniem?

Oricât de mult aş vrea, remanierea asta nu mă încălzeşte pe mine ca şi simplu contribuabil cu nimic. Indiferent cine sunt noii miniştri, indiferent cât de compentenţi ar fi (sic!), PIB-ul nu va creşte peste noapte, salariile nu vor creşte nici ele, inflaţia nu va scădea şi nu vor fi create locuri de muncă. Cu alte cuvinte, remanierea Guvernului nu ne va aduce absolut nimic nou, atâta vreme cât miniştrii muncesc doar în interes de partid şi de gaşcă şi nu în interesul tuturor românilor. Ba s-ar puitea să ne aducă ceva şi mai rău.

Nu o să fac niciun efort să reţin numele noilor miniştri, sunt convinsă că nici ei nu vor face vreun efort ca să rezolve adevăratele probleme ale ţării. Probleme care nu pot fi remaniate şi care aşteaptă de 20 de ani o rezolvare.

Despre Satmareanca
Ziaristă

8 Responses to Ţara când o remaniem?

 1. CristiT says:

  si tu crezi ca daca vine unu care ar incerca sa faca ceva „in interesu poporului”…cum spui tu…ce anume ar reusi ? care sunt interesele poporului ?…salarii mai mari ?…de unde draga bani ? …poate e vreo comoara ascunsa si nu sti de ea doar tu !!

  te-ai gandit ca poate interesu e sa stranga acum din dinti …pentru a fi mai bine mai incolo ?

  O lume intreaga a strans cureaua in recesiune…si unde guvernele si conducatorii au fost lasati sa isi faca treaba acum incepe sa fie mai bine…nicaieri nu a fost usor…

  la noi sunt de vina conducatorii…vezi Doamne ei sunt de vina ca au partidu in spate…pffff…de parca ce se intampla in romania depinde de partide….vax…cred ca ai uitat ca suntem datori vanduti FMI-ului…si altor organizatii…daca aia spun sa dansezi ca Michael Jackosn pe piesa fratilor Petrausi…trebe sa o faci cu zambetu de buze…si fara comentarii…

  ce a sopus Base e cruntul adevar…noii ministri trebuie si au capacitatea de a le explica romanilor ca mai au de tras un an…(eu as completa …cel putin un an)

 2. Satmareanca says:

  Asta crezi tu, nu eu 😉

 3. In sfarsit remaniere..cu toate ca parerea mea e ca nimic nou sub soarele Romaniei nu o sa apara, insa surpriza nefericita din punctul meu de vedere e…ministrul sanatatii, care dupa tot scandalul din sistemul sanitar cat si cel legat de incendiul din maternitatea Giulesti…pastreaza cu nesimtire acelasi fotoliu..tinut cu dintii..rusinos parerea mea!

 4. Ciprian Bojan says:

  Haleu, halitzi-aş fermoaru dupe portofel. D-apoi ţara e marinată gata, că doar e mariner Dom’ Preşedinte. Că io zic mai s-o remanierăm, că „înţelepţi” din ăştia să nu ne mai conduce dupe cum vrea muşchii lor!

 5. Cu noi ministrii sau fara… cam tot acolo santem , satem intro situatie nasoala…si va ma dura ceva timp pana eu cetatzeanu sa pot zice… : eh hai ca ma intorc in tzara mea … si… daca maine ar fi alegeri… ! sincer nu stiu cine ar mai putea scoate tzara asta … din ”rahat ” in 2 mandate… !

 6. Satmareanca says:

  Hidroizolatii, nu-mi place Victor Ponta, dar de data asta tind să-i dau dreptate când spune „au schimbat hoţii cu proştii”. Nu sunt expertă, dar să numeşti la Finanţe şi la Muncă nişte neica nimeni, cu CV-uri subţiri şi experienţă deloc nu ne poate da nicio speranţă. Din păcate.

 7. Satmareanca says:

  Ciprian, mă tem că la ce lehamite ne-a cuprins pe toţi nu suntem în stare să schimbăm ceva în viitorul apropiat.

 8. Satmareanca says:

  Adrian Bilanici, speranţa moare ultima, io zic să sperăm şi să ne vedem de oile noastre. Poate reuşim să le înmulţim 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: